Foto bij Episode 12

Hahahahahahahaha o sorry maar nu wil mijn ex (die zogenaamd al 8 jaar op kickboksen zit) met mij vechten dat wint ie nooit!! Jeremy ging mij helpen romy gaat mij ook helpen en waarschijnlijk anti ook(mijn bffs) dat wint ie nooit maarja

Hier is mijn 12e hoofdstuk en ik zoek nog een Co. Auteur meer info op mijn begin pagina van me verhaal.
Xoxo

Ik loop achter Harry aan naar zijn auto, bang dat ik me niet kan beheersen. Net nadat hij me heeft afgezet vraagt hij wat er toch met me is "Harry ik kan het je niet vertellen ik breng mezelf in gevaar" antwoord ik. Ik ren naar boven en ik kijk snel me raam uit. Ik zie hem met een open mond kijken nadat ik zo snel naar boven rende. Waarom moest ik nou weer een vampier worden? Waarom ben ik niet gewoon met de auto gegaan of heb ik Harry mij laten ophalen? Ik voel tranen langs mijn wangen lopen, maar hoe kan dat ik dacht dat vampiers niet huilde. Ik rende naar de spiegel en zag dat er rode tranen langs mijn wangen liepen en op de grond vielen, ik huilde bloed. Maar dat heb ik nooit geweten dat vampiers bloed huilen, ik keek wel twilight enzo maar daar huilde ze nooit behalve mensen.
Ik kijk of Harry er nog is maar die is onderhand ook al naar zijn kamer gegaan. Ik ga in bed liggen die ik waarschijnlijk toch nooit nodig meer heb en huil weer. Ik loop naar Harry zijn kamer en zie hem in bed liggen, hij staart naar het plafond en ik hoor zijn gedachtes. Had ik dan een gave? Gaaf! Ik kan gewoon mensen zijn gedachtes lezen. Ik probeer zo stil mogelijk te zijn maar Harry heeft me al gezien. Ik ga naast hem liggen en vertel het allemaal aan hem. Ik moet het gewoon allemaal kwijt. "maar hoe? Sabrina? Ik kan niet zonder je dat weet je! Verander mij ook!!" zegt hij "maar Harry dat wil ik niet ik wil nit dat je je ook zo voelt ik wil gewoon dat je oud word gellukig en niet met een stomme vampier die jou toch alleen maar pijn doet" "sabrina ik ben gellukig met jou ik wil geen ander verander mij alsjeblieft dan ben ik pas gellukig" ik aarzel nog even en stem dan in. Hij steekt zijn arm uit en ik zie hem zijn ogen stijf dichtknijpen. Ik snuif nog even zijn heerlijke geur op en dan bijt ik hem in zijn arm, mijn gif voel ik in zijn arm stromen en dan voel ik hem slap worden. Ik kijk angstig naar hem en zie hem dan stuiptrekkingen maken. Ik loop maar mijn kamer en haal wat water en maak de wond even snel schoon en wacht dan totdat hij weer wakker word.

Reageer (1)

  • MOTORMUIS

    Noooooooooooooooooooooooo not My hazza :(

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen