Foto bij Episode 13 ~ Harry POV

Okay dit hoofdstukje is nogal crap dus doe je abbo niet weg okay
Xoxo

Ik open mijn ogen langzaam en zie sabrina boven mij hangen. Ze kijkt opgelucht en geeft me een knuffel. Ik sta in no time maast mijn bed en schrik er een beetje van. "Harry als je zo min mogelijk wil opvallen moet je dierenbloed drinken daarvan worden je ogen goud/zwart ik doe dat ook en mijn ogen zijn al minder rood"
Ik knik en pak snel een spiegel. Ik zie mijn rode ogen en bleke huid. Ik raak het aan voel dat ik een koude huid heb. "maar hoe moet het nu met de anderen? Moeten we het hun vertellen?" "ik ben bang van wel" we besluiten om het hun morgen te vertellen en we lopen naar beneden om ons klaar te maken om naar het bos te gaan. Nu pas merk ik mijn brandende keel die dringend bloed nodig heeft. We rennen naar het bos en zien een paar Bertie's bij een beekje staan te drinken. Ik spring op een jong hertje en bijt in zijn nek waarna hij op de grond valt en doodstil blijft liggen, ik drink zijn bloed op en voel mijn keel steeds minder branderig worden. Ik zie sabrina een ander hert pakken, ze dringt zijn bloed op en zie haar ogen langzaam naar goud verkleuren. Ik grijp nog een hert om te proberen dat mijn ogen ook goud worden maar het heeft geen resultaat. "zo dat is wel weer genoeg voor vandaag denk ik" hoor ik sabrin zeggen waarna ze de 3 herten in het water heeft gegooit. Ik snuif de lucht op en ruik nog meer bloed, maar niet van een dier maar een mens. Ik kan me gewoon niet inhouden en een op de geur af. "Harry nee!!" hoor ik sabrina nog schreeuwen maar het is al te laat ik zie het mens zijn knie open schaven aan de rots wand en ik ren erop af. Dan hoor ik sabrin naast mij me laten stoppen en ik kijk haar diep in haar ogen. Ik voel me zwak worden en besluit om terug te gaan naar mijn appartement.
Ik zie sabrina naar haar kamer lopen en hoor haar. Muziek heel luid door de muren heen. Ik wist wel dat vampiers goed konden horen en ruiken maar zo goed wist ik nou ook weer niet.

Reageer (2)

  • WeLoveNiall

    @MOTORMUIS jaah i know gevonden op tumblr ze hebben er nog veel meer

    1 decennium geleden
  • MOTORMUIS

    Omg die foto van Harry als vampier is kei sexy!! :P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen