HaaaiixD

What happened in 125:
Tom kwam tegenover me zitten en keek me vragend aan. “Wat is er met je?” vroeg hij.
“Niets, laat me nou maar gewoon.” Zei ik zuchtend.
Ondertussen kwamen Georg, Gustav en Anna naar beneden. Georg en Gustav keken Tom vragend aan toen ze mij zagen. Tom haalde zijn schouders op.
De rest kwam aan tafel ziiten en Bill schonk voor iedereen koffie in en voor Anna Fristi.
Ik at zwijgend 3 boterhammen naar binnen en stond toen op van tafel.

VEEL PLEZIER!!!

xx xElise

..
“Ik ga naar bed. Ik houd het niet meer met die hoofdpijn.”
Ik strompelde naar boven en liet me op Tom zijn bed vallen. Ik zuchte nog eens diep. Ik voelde me echt belabberd en reageerde mijn frustaties af op de jongens en Anna. Ik was onredelijk geweest tegen ze en voelde me schuldig. Ik probeerde het van me af te zetten en wat te slapen. Maar het lukte niet. Het bonkende gevoel in mijn hoofd bleef, ik had echt ijskoud en voelde me kotsmisselijk.
Mijn nieuwe kleren hingen over de bureaustoel en ik pakte het vest dat bovenop lag. Ik haalde het kaartje er vanaf en deed het vest aan. Het vest was zwart en over de voorkant liepen 7 regenboogstralen met sterren, net zoals op mijn nieuwe pet. Ik zette mijn nieuwe pet op en deed mijn regenboogsjaal om. Hopelijk kreeg ik het nu wel warm.
Ik liep naar beneden om een kop thee te halen. Georg, Gustav en Bill zaten een film te kijken. Tom was nergens te bekennen. De jongens keken even op toen ik de woonkamer in kwam lopen, maar zeiden niets. Ik zag aan hun gezichten dat ze bang waren dat ze de volle laag over zich heen zouden krijgen als ze wat verkeerds zouden zeggen.
Ik liep door naar de keuken en maakte een kop thee klaar. Met mijn handen om de mok gevouwen liep ik weer naar boven.
Ik vroeg me af waar Tom zou zijn.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen