Haaaii(flower)

Bijna bij 130 (yeah)

was passiert in 128:"
Er was nu al een week voorbij en ik was nog steeds ziek. Zometeen zou ik naar de dokter gaan samen met Tom en ik zag er erg tegen op. Tom had me een kwartier geleden gewekt, maar ik lag nog steeds in bed. Ik kon het gewoon niet opbrengen om eruit te komen. Ik was te moe, had teveel hoofdpijn en had teveel last van mijn buik.
Tom kwam de badkamer uitgelopen, kleedde zich aan en kwam naast me op het bed zitten.
“Kom op, je moet er nu echt uit. Ga gewoon even douchen. Daar knap je wel wat van op.â€

VEEL PLEZIER!!!

xx xElise

..
Hij gaf me een zoen. Dat had hij beter niet kunnen doen, want nu kwam ik er helemaal niet uit. Ik trok hem over me heen en zoende hem. Tom klom over me heen en leunde op zijn handen. Zijn dreads vielen één voor één van zijn schouders en kwamen in mijn gezicht. Ik veegde de dreads uit mijn gezicht en duwde tegen zijn polsen, zodat hij uit balans raakte.
Met een zachte plof viel hij boven op mij. Ik begon breed en schijnheilig te grijnzen en zoende hem.
Hij zoende me terug en na een tijdje trok hij zich met tegenzin terug.
“Je moet er nu toch echt uit.”
Hij klom van me af, zodat ik het bed uitkon.
Zuchtend sloeg ik het dekbed van me af en een koude windvlaag kwam me tegemoet. Ik trok het dekbed weer over me heen en verstopte me er diep in.
Tom trok het dekbed van me af, tilde me uit het bed en liep met mij in zijn armen naar de badkamer. Daar zette hij me op de grond en deed de douche aan. Afwachtend stond Tom te wachten dat ik me uit zou gaan kleden en onder de douche zou stappen.
Zuchtend en langzaam kleedde ik me dan maar uit. Een andere optie had ik toch niet. In mijn achterhoofd spookte dat hij me nog nooit naakt had gezien. Ik voelde me ook niet ongemakkelijk bij om me zo uit te kleden. Het leek wel de gewoonste zaak van de wereld. Maar ik liet dat voor wat het was. Ik stapte de douche in en waste snel mijn haar. Lang bleef ik er niet onder staan, want ik voelde dat ik het benauwd kreeg. Tom stond nog steeds te wachten totdat ik klaar was.
Ik droogde me af en trok makkelijke kleren aan. Daarna liepen we naar beneden om te vertrekken naar de dokter.

Reageer (1)

  • FakexBlood

    je quizjes zijn echt goed (baby)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen