Haallooottjess xD

Vandaag ga ik er weer even 2 delen opzetten.

was passiert in 140:
Terwijl ik mijn tanden aan het poetsen was, kwam Tom, omgekleed en al, de badkamer ingelopen om ook zijn tanden te poetsen.
Ik trok snel mijn pyjama aan en gooide mijn vieze kleding in de wasmand. Daarna liep ik snel naar het bed, omdat het ijskoud was.
Ik verwikkelde me diep in de dekens, die lekker warm waren.
Tom kwam de badkamer uitgelopen en kroop naast me in bed. Hij drukte nog een nachtzoen op mijn lippen en verstopte zijn gezicht in mijn haar. Niet veel later viel hij in slaap. Voor mij duurde het nog een tijdje. Ik hoorde de voordeur open gaan, even later wat gestommel op de trap en vervolgens de slaapkamerdeur die Bill achter zich dicht deed. Daarna was het weer doodstil in huis.
Niet veel later dat Bill thuis was gekomen, viel ik ook in slaap.

VEEL PLEZIER!!!

xx xElise

..
In de loop van de dagen, voelde ik me steeds beter. De antibiotica bleek dus te helpen. Ik at steeds weer wat meer en minder snel moe. Ik ging zelfs mee boodschappen doen met Gustav en Tom donderdag.
Overmorgen, 5 december, hadden Tom en ik een maand. Alleen ik wist mijn god niet wat ik moest doen of geven.
Zaterdag waren Bill en Tom de stad ingegaan met zijn tweeën. Sindsdien deed Tom maar geheimzinnig. Elke keer als ik vroeg wat er nou was, probeerde hij zich eruit te lullen.
Ik zag aan hem dat hij loog, maar ik liet het voor wat het was.
Ik had het ook een paar keer geprobeert bij Bill wat los te krijgen, die er duidelijk meer van wist.
Maar ook die liet niets over los. Evenmin over zijn date met Kirsten. Elke keer zei hij “gewoon” en veranderde dan snel van onderwerp.
Buiten sneeuwde het en Tom, Gustav en Georg waren sneeuwballengevecht aan het houden in de tuin. Bill had eerst ook meegedaan, maar was net naar binnen gekomen.
Ik zette een kop met dampende koffie voor hem op tafel.
“Dank je.” Zei hij en schonk me een dankbare glimlach.
We kletsten wat over koetjes en kalfjes en hadden samen ontzettend veel lol. Bill maakte constant grappen, waar ik weer een grap overheen maakte. We kregen om de haverklap de slappe lach.

PLEASE, LEAVE A COMMENT!

Reageer (1)

  • LuminousHazz

    geweldig! vind hem super!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen