Nog eentje en we zijn bij 160(yeah)
Ik zet er zometeen ook nog een paar nieuwe van mijn nieuwste serie op. Ik heb veel inspiratie(hoera)

Tom kwam de badkamer uitgelopen met zijn broek al aan en zijn overhemd had hij nog open. Zijn dreads vielen naast zijn gezicht naar beneden. Hij zag er echt heel schattig uit.
“Kun je hem even verder dicht doen?”
Tom kwam achter me staan en deed de rits verder omhoog. ik trok hem goed recht, ging voor de spiegel staan en deed mijn make-up en deed mijn sieraden om. Mijn gouden hartje glinsterde boven mijn jurk, om mijn hals. Ik bekeek mezelf in de spiegel. Perfect.
Precies op dat moment ging de deurbel.

VEEL PLEZIER!!!

xx xElise

..
“Tom, ben je klaar?” riep ik.
Gehaast trok ik mijn schoenen aan en gooide mijn portomonee, telefoon en dat soort spullen in mijn tas. Tom kwam de badkamer uitgelopen en zag er onwijs sexy uit in zijn nette pak. Het zag er nu nog beter uit dan vanmiddag in de winkel.
“Klaar?” vroeg ik.
Tom knikte.
We liepen de oprit af. Voor het hek zagen we mijn vader staan met een zwarte, lange limousine. Tom zijn ogen werden groot van verbazing.
“Gaan we...” bracht hij stamelend uit.
Ik knikte blij en trok hem mee. Mijn vader hield de deur voor ons open zodat wij in konden stappen. Daarna liep hij naar de voorkant terug, stapte in en reed ons naar het restaurant.
Onze deur werd open gedaan door iemand van het restaurant. Tom stapte eerst uit en hielp daarna mij met uitstapten zoals een echte heer dat doet. We liepen het restaurant binnen en meteen kwam er een vrouw ons tegemoet.
“Mevrouw Schlinke, meneer Kaulitz. Het is ons een genoegen om deze avond voor u te verzorgen. U kunt uw jas aan die meneer afgeven. Dan zal ik u naar uw tafel brengen.”
We werden naar onze tafel begeleid en kregen de menukaart.
“Oké, dit is wel heel duur en chique.” Fluisterde Tom terwijl hij zich naar mij toe boog.
“Niet zeuren, gewoon over je heen laten komen en genieten.”
We werden echt uitstekend behandeld. Als we iets wilden, hoefden we bij wijze van spreken alleen maar in onze vingers te knippen en ze kwamen al naar ons toe. Het eten was echt overheerlijk. Overal de aardbeien met chocoladesaus die ik als toetje kregen. Tom kreeg natuurlijk zonder chocoladesus.
We stonden nu bij de garderobe en een meneer gaf onze jassen aan. We bedankten hem en liepen naar buiten. Daar stond mijn vader op ons te wachten met dezelfde limousine als waar hij ons hierheen had gebracht.
We stapten in en mijn vader reed naar het hotel waar we aankomende nacht zouden verblijven.
Tom merkte dat we niet richting huis reden.
“Waar gaan we heen?” vroeg hij.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen