Deel 161!! xD

Ik liep door de kamer richting het balkon. Ik schoof de schuifpui open en stapte het balkon op. Er waaide een koude wind die mij kippenvel op mijn huid bezorgde. Het was pikdonker buiten, maar het uitzicht dat je nu nog had was werkelijk prachtig. We keken uit over de grote tuin van het hotel. Veel kleine lantaarntjes verlichtten de tuin.
Tom kwam achter me staan, sloeg zijn armen over mijn armen en zoende me in mijn nek.
“Jij bent veel te goed voor mij.” Fluisterde hij me toe.

VEEL PLEZIER MET LEZEN!!!

xx xElise

..
Zijn warme adem bezorgde mij nog meer kippenvel dan ik al had. Ik draaide me half om en stond nu met mijn rug tegen de reling aangeleund. Ik trok Tom naar me toe en zoende hem. Langzaam aan trokken we elkaar naar binnen, waar het lekker warm was. Ik schopte mijn hoge hakken uit en duwde de schuifpui met mijn voet dicht. Nog steeds bleef ik hem zoenen. Voorzichtig duwde ik hem richting de slaapkamer. Tom haalde één hand van mijn rug af en opende de deur. We struikelden over het opstapje en vielen op de grond.
Daar lag ik dan, boven op Tom in een chique suite in het chiqueste hotel van de stad.
Ik stond op en trok Tom omhoog. Voor ons stond een groot hemelbed. Ik zette me af van de grond en liet me op het bed vallen. Het zachte matras en de dekens vingen me op. Tom deed hetzelfde en plofde naast mij neer.
“Waar heb ik dit allemaal aan verdiend?” vroeg Tom terwijl hij zich op zijn zij naar mij toe draaide.
“Weet niet. Gewoon omdat jij de liefste jongen bent.” Zei ik.
Ik draaide me naar hem toe en keek hem recht in zijn ogen aan. Hij begon te glimlachen. Ik trok hem naar hem toe, draaide me boven op hem en begon hem te zoenen. Hij had zijn armen om me heen geslagen en trok me dichter tegen zich aan. Langzaam gleden mijn handen naar zijn schouders en deed zijn jasje uit. Ik begon hem nog vuriger te zoenen dan ik al deed.
Hormonen gierden door mijn onderlijf. Hier ging het gebeuren. Tenminste als het aan mij lag. Ik was er klaar voor, dat wist ik zeker.
Ik voelde Tom zijn handen richting de rits van mijn jurk gaan en probeerde hem open te maken. Wat niet lukte.
Ik kroop van hem af, ging naast het bed staan en trok de rits omlaag. Tom kwam tegenover me staan en zoende me weer terwijl hij de bandjes van de jurk naar beneden schoof. Ik voelde zijn handen langs mijn lichaam gaan toen hij de jurk naar beneden schoof. De jurk hing nu alleen nog maar op mijn heupen. Ik trok hem verder naar beneden, stapte eruit en duwde Tom terug op het bed. Hormonen vermenigvuldigde zich per seconde en ook Tom raakte steeds opgewonder. Ik knoopte langzaam zijn overhemd los en gooide hem ook naast het bed, waar mijn jurk en zijn jasje al lagen. Nu was zijn broek aan de beurt. Eerst de riem los, daarna de knoop en de rits en trok hem toen helemaal naar beneden. Tom trapte zijn broek van de enkels. Hij draaide zich bovenop mij.
“Weet je zeker dat je dit wilt?” vroeg hij zwaar hijgend.
Ik knikte. “Ga nu maar door.” Fluisterde ik hem hees toe.
Ik trok hem weer naar me toe en zoende hem weer. Tom zijn handen verdwenen weer naar mijn rug. Op de tast zocht hij naar mijn bh-sluiting, die even later opensprong. Tom zoende me van mijn mond, via mijn hals, over mijn borsten naar mijn buik, draaide met zijn tong rondjes rond mijn navel en vervolgde toen zijn weg weer terug naar boven.
Het voelde heerlijk. Ik voelde me net zo. Ik voelde me heerlijk. Ik drukte mijn hoofd diep in het kussen. Tom drukte een kus op mijn neus.
“Weet je dit echt heel zeker?” vroeg hij nog een keer.
Ik hoorde aan zijn stem dat hij behoorlijk opgewonden was.
Ik knikte. Op de tast zocht ik naar mijn tas, die ergens naast het bed stond. Ik had daar condooms ingedaan, want ik wist dat ik hiervoor klaar was.
Eindelijk had ik dan mijn tas te pakken en haalde er een condoom uit.
Ik trok Tom zijn boxer naar beneden en hij trok mijn string naar beneden. Ik deed de condoom bij hem om en even later voelde ik hem bij mij naar binnen gaan.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen