Vorige hoofdstukje was een beetje saai, nu komt er spanning!
Bedankt trouwens voor de mensen die mijn story lezen, keep reading!
xoxo



Hannah POV:

'Ok ok, wij ontsnappen vannacht, want ik ben het hier beu, kotsbeu.' zeg ik krachtig. 'Deal' zeggen we samen terwijl we de handen op elkaar slaan. 'Ga jullie belangrijkste spullen pakken en in een zak steken' zeg ik snel. Sam en Kaila vliegen naar hun slaapplaats om hun rugzak te maken. Ik grabbel snel naar mijn tekenblok en teken een ontsnappingsplannetje waarmee ik al lang in mijn hoofd zat. We zullen ontsnappen langs slaapzaal 2 op de eerste verdieping en dan via het raam naar buiten kruipen. Aangezien het raam hersteld moet worden, zijn de tralies weggenomen rond dit raam, de perfecte ontsnappingsplaats dus. Dit plan is perfect.

De klok slaat twaalf uur en iedereen in de slaapzaal slaapt al diep. Nu stappen Kaila en Sam stilletjes uit hun bed en lopen samen met mij en onze rugzakken de gang in. We nemen stilletjes de trap naar beneden naar slaapzaal 1, hier ligt nu niemand meer aangezien de verwarming hier kapot is. Ik doe het raam open en spring voorzichtig van het raam op de kiezelsteentjes aan de ingang van het weeshuis.
Nu is het aan Kaila en Sam. 'Wat doen jullie?' klinkt de Stem van Lucie.
Shit! Kaila en Sam zitten nog binnen en Lucie heeft hun ontdekt. Loop Hannah, jij verdient dit, wij zijn ontdekt maar jij niet, alstublieft loop, wij krijgen wel nog eens een kans om te ontsnappen, ik zal je missen mijn Hannah maar jij bent al buiten, ga de wijde wereld in, ik verraad je wel niet. zegt Kaila terwijl ze in tranen uitbarst. Zonder nadenken loop ik naar het plein met grote pijn in mijn hart van Kaila's woorden. Lucie heeft waarschijnlijk nog niet door dat ik al buiten was en als ze het door zal hebben zal ik al lang bij de jongens binnen zijn hopelijk.

Reageer (2)

  • xsahara

    Vandaag komt er weer een hoofdstukje bij!;)

    1 decennium geleden
  • Bluecarrot

    omg :O verder!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen