Foto bij 035' Justin Bieber

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (16)

  • ziamunicorns

    Ik gad geen jaartjes v ziggodome maar ik kon ergegena kaarten kopen voor Hamburg op de eerste rij en ik mocht van mama en had het geld al ebz mocht ik nii van papa. Ik zo van

    JSJSJDBBDJSJSNDKOALAQOEISJNZKSKSKWIS

    HEUS er staat daat koala(cool)

    1 decennium geleden
  • Love5sos

    Ik ga naar one direction, omg wij moeten zoooo meeten! Ghehe voor meisjes klinkt dat weer niet gay, want wij zijn meisjes, maar stel je eens als niall dat zou doen, en dan zo naar boven kijken en zijn handje zo doen, dat zou dan toch best wel gay zijn. Maar wel super schattig. Ja.

    1 decennium geleden
  • Borderlines

    Ik ga naar geen van beide (huil) ik wil zo graag naar de concert van Justin Bieber op 13/04/13 en naar One Direction op 03/05/13 maar ik heb geen kaartjes en de concert van Bieber is uitverkocht (huil)
    En ik mag sws niet.. (huil) mocht ik gwn naar een van hun, hoef niet beide (al wil ik dat wel) als ik maar naar een van hun mocht gaan ben ik al blij genoeg, dan zou ik toch Jussie kiezen van hem ben ik langer fan, weet ik meer, en ja hij is awesome!!!) maar hier eindigt dus mijn droom (huil)

    #Belieber&Directioner

    LASHYDUKAJDHKAJLHDA jij hebt ONE DIRECTION ONTMOET??? AJKLDGHSKAJDH KAD KALA NU BEN IK SUPERRR BOOS OP JOU @#$!%^^ hahah nee grapje xD Ik gun het je wel.. (A) maar ik wil mijn British 5 boys ontmoeten en mijn Canadian Boy ontmoeten.

    1 decennium geleden
  • 5Boys1Dream

    Ik wou naar One Direction maar die kaarten waren al snel weg ;( en omg yes hij is wakker :D

    Echt in Cheshire ?! Ik ben nu jaloers! Xo

    1 decennium geleden
  • minsung

    Wat NOTTINGHILL zegt... Let's cry in a corner together, hun.. ;'(

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen