De tweede opdracht:
Voor deze opdracht is het de bedoeling dat je een rollenopdracht gaat maken, je stelt je personage als het ware dus aan ons voor. Hoe je dat doet, is helemaal aan jou. Je mag een lijstje invullen, maar je mag ook een kort verhaaltje schrijven. Ik wil wel dat je zowel het uiterlijk als het innerlijk beschrijft, en daar zo uitgebreid mogelijk in bent. Je mag overigens ook - als je bijvoorbeeld van plan bent om iets over familie/vrienden/relaties te schrijven - andere personages gebruiken, maar die mag je niet te uitgebreid omschrijven. Blijf zo dicht mogelijk bij je hoofdpersonage.
Woorden: geen limiet!
Inleverdatum: woensdag 12 december, 23.59.
Inleveren: via een PB naar mij. Zet het wel eerst in een story/blog/etc. Dus niet rechtstreeks in het PB'tje plakken.
LET OP: Als je ervoor kiest om een verhaaltje te schrijven, let er dan op dat er nog geen verhaallijn in mag zitten, je mag echt alleen een soort van 'introductie' schrijven!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • WINDSONG

    De cursieve tekst is van een liedje, dat ik ooit ergens hoorde, vandaar dat dit cursief staat en er geen punten achter staan ;]

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen