Foto bij One Shot 12 ~ Zayn.

Voor xanoukmalik

Zuchtend keek ik naar mijn mama, Anne, die net Harry aan de lijn had gehad. Hij vroeg of de jongens naar hier mochten komen met Kerst, niks tegen de jongens hoor. Ze waren fantastisch, een voor een. Natuurlijk die ene net wat meer. Nee Anouk hou op, niet aan Zayn denken, hij is de beste vriend van je broer en wereldberoemd.
Maar dus mijn punt, ik zag Harry al bijna nooit meer, mijn lieve tweelingsbroer, vroeger waren we onafscheidelijk geweest en ik had hem dan ook verplicht zich in te schrijven voor x-factor, maar dat alles zo hard ging veranderen, had ik toen niet verwacht.
Ik had verwacht dat hij het zou maken tot in de finale's, dat wel, hij is fantastisch, maar het nam nog al een verrassende wending, toen hij samen gezet werd met die andere vier.
Dus nu, twee jaar later, Kerst 2012, zouden de jongens hier dus kerst vieren, in plaats van bij hun eigen familie's? Harry had gezegd met Oud en Nieuw wel met alleen de familie te zijn, want dat de jongens dan ook elk hun eigen weg gingen, maar toch vond ik het raar.
Kom op Anouk, sprak ik mezelf al weer toe, maak je er niet zo druk in.

Een week later - Dag van Kerstavond.
"Anouuuk" Ik vloog de trap af toen ik de hese stem van mijn broer door de woning hoorde en vloog al vanop de 5e trede in zijn armen. We knuffelden een vijf minuten tot Gemma, ons oudere zus, me gespeeld boos aankeek, die wou natuurlijk ook een knuffel van haar broertje. Ik ging de rij af en knuffelde alle jongens, bij Zayn duurde het iets langer voor hij me los liet, maar dat kon ik me misschien ook wel gewoon verbeelden.
Ik en Gemma hadden speciaal voor elke jongen ook een cadeau'tje gaan halen, ze hoorden er toch bij he?
We aten als voorgerecht kaasfondue, waar Niall zich uitleefde door echt vanalles in de fondue te gooien.
Na het eten en het dessert, de fabuleuze ijstaart, waar Niall de helft van mijn deel ook van had opgegeten, gingen ze allemaal in de zetels zitten, terwijl ik pap helpte met afruimen. "Pap, ik doe dat wel, ga maar al." Hij glimlachte en voegde zich bij de anderen die al neer zaten. "He, waar kan ik nu zitten?" Ik keek gespeeld boos toen ik zag dar er nergens meer plaats was en Niall zelfs al bij Liam op schoot zat. "Hier, Anouk." Zayn klopte op zijn schoot en verlegen liep ik naar hem toe. "Neee, kom hier zitten Anouk?" Ik kijk naar Harry, iedereen dacht dat het gespeeld was, maar ik hoorde de frustratie echt in zijn stem, tweelingen zeker?
"Hazz, kan ik je even spreken?" Hij knikte en samen wandelden we naar de gang. "Niet te lang of we openen cadeau'tjes zonder jullie." Dat was Louis weer. "Wat is er, sis?" Ik keek hem aan. "Waarom deed je zo? Waarom mocht ik niet bij Zayn zitten?" "Omdat omdat, ik.." "Wat Harry?" "Ik weet dat je hem leuk vind." "Wat?!" "Ja en ik wil niet dat hij jou kwetst." "Doet hij niet, ik weet dat ik geen kans maak Hazz, we zijn gewoon vrienden, net zoals ik vrienden ben met Louis Niall en Liam?" Harry zuchtte en wist dat ik toch gelijk had. Ineens voelde ik zijn twee sterke armen om me heen en ik knuffelde hem direct terug. Ik mistte hem wel hoor.
Samen liepen we de woonkamer weer in, waarna ik op Zayn zijn schoot ging zitten, die zijn armen over me heen sloeg en ineens zag ik een knipoog van Harry en dat was voor mij een teken dat het goed was.
Ik liet me tegen Zayn aanzakken zodat ik tegen zijn warme gespierde borstkas aanlag en zacht gefluister in mijn oor vertelde dat ik er weel eens prachtig uitzag.

Reageer (2)

  • Euforia

    Awh :3

    1 decennium geleden
  • xanoukmalik

    omggg echt super mooi
    dankje dankje dankjee

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen