Foto bij Christmas 1

Het was een koude winterdag in december. Brrr. Ellie, Natasha & Emma besloten om nog last minute kerstinkopen te doen, want zoals elk jaar stond dat helemaal onderaan de to-do list. Ellie en Natasha zagen er namelijk nogal tegen op om samen met Emma te shoppen omdat ze nooit eens haar mond houdt over Harry - krullemans - Styles. Maar you gotta do what you gotta do en dus stonden ze 's namiddags midden op Oxford Street.
"Disney Store," fluistert Natasha en vol bewondering staart ze naar de etalage versiert met Disneyfiguren in kerstthema.
"Do you really wanna give Zayn a Disney towell?" vraagt Emma bedenkelijk.
"Not for Zayn! For me! You give what you wanna get. That's how I roll," antwoordt Natasha een tikkeltje bitchy.
Ellie & Emma hebben al niets meer in te brengen, want voor ze het goed en wel beseffen, stormt ze al de Disney store binnen. Overal weerklinken Disney kerstliedjes: hoe kan het ook anders?
Na een uur vol 'oehs' en 'ahs' verlaten ze de winkel met net iets meer dan alleen een handdoek voor Zayn.
"Let us take a break and buy ourselves a Starbucks to get a little warm inside," stelt Emma voor. Natuurlijk vinden de anderen het goed en ze lopen de eerste de beste Starbucks in. Ze bestellen warme chocolademelk en zoeken een gezellige tafeltje bij het raam zodat ze nietsvermoedende voorbijgangers kunnen bekritiseren. Al gauw bespotten ze het eerste slachtoffer. Ze giechelen erop los, maar dan beseffen ze dat het niemand minder dan hun goede vriend Niall is! Sjongejonge, wat heeft die allemaal gekocht! Hij struikelt bijna over z'n eigen voeten. Niall strompelt verder en ze zien hem nog net Nando's binnenglippen, op Samatha na z'n grootste liefde.
"I still don't know what to buy Harry!" klaagt Emma. Natasha en Ellie wisselen een veelbetekenende blik uit. Nee hè! Eens ze over Harry begint, komt er geen eind aan.
"Why are you so worried about that? It's not like he's your boyfriend," wijst Ellie erop.
Een gekwelde blik verschijnt op Emma's gezicht en ze nipt even van haar chocolademelk om Ellie's woorden te laten bezinken.
"Oh look, it's hot chocolate on legs!" Natasha wijst zonder te aarzelen naar de getinte jongen die z'n bestelling doorgeeft.
"Shut up! Leave him alone," zegt Ellie geërgerd.
"What is Alex even doing here? This can't be coincidence, can it?" stelt Emma vast.
Ondertussen heeft Alex de drie meisjes allang gehoord en komt met een geamuseerde grijns naar ze toe.
"Hi ladies, can I join you?" vraagt hij breed grijnzend.
"No," zegt Natasha droog.
Ellie stoot Natasha tegen haar arm. "Of course he can! He's my boyfriend after all."
Alex aka The Ox zet zich erbij en Emma herneemt haar oh zo belangrijke onderwerp.
"But guuuuys! We were discussing Harry here!"
"Discussing Harry? More like disgusting Harry!" Alweer geeft Natasha er flink van langs. Alles wat ze denkt, zegt ze ook luidop.
Het komende halfuur gaat het gesprek dan ook maar over één ding: mister Harry Styles, de meest begeerde vrijgezel in Londen. Wanneer alle Starbucks bekers leeg zijn, zetten ze hun shoppingtocht verder. Nadat iedereen z'n pakjes heeft uitgezocht, besluiten ze een kijkje te nemen naar amateurschaatsers op de ijspiste. Al snel wordt hun aandacht getrokken door een opvallende kerstelf die de kinderen animeert door pirouettes te draaien.
"Isn't that my mate Szczesny?" merkt Alex meteen op.
"Maybe we should just call his name," zegt Ellie.
"Wojciech Szczesny!!!"
Ja hoor, het duurt niet lang of de kerstelf komt hun richting al uit. "Woj woj woj, merry szczesnymas!" schreeuwt de jolige Pool, die samen met Alex in het voetbalteam Arsenal zit. Ze praten nog even met hem, maar dan merken ze dat het eigenlijk al laat is. Vanavond staat er namelijk een kerstfeestje bij party animal Louis Tomlinson op het programma...

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen