Vorige keer:
Na een uur of twee is iedereen er en heeft de catering het eten al gebracht. Best begrijpelijk. Voor zo’n dertig a veertig mensen koken. Ik zie het mezelf alleszins al niet doen. Tijdens het eten zit ik tussen Bill en Tom. Na het eten blijven we aan tafel zitten om wat te praten. Tom legt zijn hand op de binnenkant van mijn bovenbeen. Wanneer ik hem aankijk, zie ik een enorm lieve blik in zijn ogen. Ik glimlach en druk even mijn lippen op de zijne.
‘Niet teveel flikflooien, hè. We willen het hier deftig houden’, zegt een of andere flauwe plezante nonkel. Ik glimlach lichtjes en concentreer me terug op Tom. Bill zit in de zetel met een neef te praten van dezelfde leeftijd ongeveer. Ietsje ouder misschien. De tijd gaat voorbij en tegen de avond worden de pakjes opengemaakt. Daarna blijven we nog enkele uurtjes, maar gaan uiteindelijk tegen twaalf uur naar huis. Even later zijn we thuis en kruipen we zo goed als direct in ons bed, om dan moe in slaap te vallen. Vandaag is het uitslapen.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (12)

  • Klungelsmurf

    Snel verder ;]

    1 decennium geleden
  • HLoves1D

    weiter!!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • Inviolable

    schattiG!!

    snel verder:D
    xxx

    1 decennium geleden
  • ganja

    zo lief :)
    snel verder :)x

    1 decennium geleden
  • ILoseYou

    super!!
    snel verder!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen