Foto bij Chapter 36.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • Bethel

    Natuurlijk snap ik dat! Het is zeer frustrerend als je computer uitvalt als je net een hoofdstuk geschreven hebt! Ik sta dan op het punt om mijn laptop het raam uit te gooien, maar dan bedenk ik me dat het geen zin heeft en dat ik dan helemaal niet kan schrijven, dus houd ik me in ;) En komen veel stukjes! Jeeej! :D Het is wat susanpayne zegt; ik had gedacht dat hij nog wel zou zeggen dat hij haar wel echt leuk is gaan vinden, maar dat deed 'ie niet... ): Hij is echt een zak! Dat hij die weddenschap heeft gesloten, dat hij haar niet verteld hoeveel hij om haar geeft en dat hij al die tijd gelogen heeft alsof het gedrukt stond! Mijn Kerst was super! Het was heel gezellig gisteren en vandaag doen we dat nog eens dunnetjes over met de andere kant van de familie! :D Hoe was die van jou? Nog een fijne tweede Kerstdag!

    X

    1 decennium geleden
  • xMissMarije

    snel verder

    1 decennium geleden
  • susanpayne

    Natuurlijk snappen we het, en kom op ik ben al lang blij dat dit stukje online staat ;D
    Awh Zayn is echt een ass...
    ik dacht dat hij nog wel zou zeggen dat hij haar wel echt leuk is gaan vinden, maar dat deed 'ie niet.. wat een klootzak!
    Super geschreven, echt tof hoe je Serena steeds opnieuw hetzelfde kan beschrijven, als je me snapt ;D
    liefs. x

    Merry Christmas love

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen