Foto bij 2. Claire POV

Omg ik heb gala gehad n ut was zo leuk hè mijn crush stootte egt de hele tijd express tegen mij aan enzow, en zon andere jongen ging express dicht bij mij lopen en hij keek superveel naar mij. Ik had een grijze kanten jurkje aan en naaldhakken van een hak van 11,5 cm hoog^_^
maarja twas ook wel heel melig ik mocht met mijn bff naar agri en we waren een beetje dronken en zij pleurde de hele tijd en bleef liggen op straat en ik helemaal plat liggenXD
Maarja twas dus heel leuk, als er foto's van zijn doe ik ze de volgende keer laten zien
Xoxo

Ik pak dalton zijn kin vast en kus hem teder op zijn lippen Zodat hij Wat rustiger word. Ik laat hem Los en ik Zie hem diep in mijn ogen kijken. "het spijt me Claire" hoor ik hem zeggen op zo'n toon waardoor je helemaal zwak word. Ik vond dalton al superknap toen hij nog geen vampier was maar o mijn god hij steeds knapper geworden. We besluiten samen om een paar herten leeg te drinken. Als we dat hebben gedaan gooi ik de 4 Gertie's in de beek en we rennen samen hand in hand naar een plek waar niemand ons kan zien.

De rest van de dag is heel leuk en dalton rijd me naar huis toe. "Claire moest jij vandaag niet naar een gala ofzo?" "JAHA DAS WAAR IK WAS HET HELEMAAL VERGETEN!" ik vraag nog of hij meegaat maar dat doet hij niet. Ik ren snel naar mijn kast en pak mijn jurkje en pumps, doe snel wat makeup op en stap in mijn auto op weg naar mijn school. Als ik er ben verwelkomen al mijn vriendinnen mij en geven mij een knuffel.

En dan zie ik hem mijn crush van een paar jaar geleden, ik ben nogsteeds totally in love met hem maar hij zag mij niet zitten'omdat ik te verlegen was' voordat ik vampier werd was ik zo verlegen bij jongens maar toen ik vampier werd is het allemaal verandert. Toen heb ik dalton ontmoet en is hij verliefd op mij geworden.
Mijn crush heet Luc en hij kijkt me diep in mijn ogen, waarschijnlijk herkent hij mij niet meer en ik loop naar hem toe "heey Luc ken je me nog?" "ben jij dat Claire? Natuurlijk ken ik je nog jij vond mij leuk en ik jou niet omdat je te verlegen was" ik weet dat hij mij probeert te vernederen en ik loop weg weer naar mijn vriendinnen. Ik zie een paar leerlingen dronken naar de wc rennen en kotsen, ha daar heb ik geen last van als vampier. Ik trek kyndra mee naar de dansvloer en begin te dansen, een paar keer loopt Luc voorbij en stoot express tegen mij.
De rest van de avond verloopt goed en alle jongens kijken mij met grote ogen aan want zo te horen ben ik zo knap nu ik vampier ben. En toen ik nog mens was vond iedereen mij lelijk en wou niemand mij kennen. Ooit zal ik nog wel wraak nemen.

Reageer (1)

  • Anabella

    IK HOU VAN WRAAK, als iemand ander het doet,
    snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen