Foto bij 86.

Thanks for the patience, dearies. Ik hoop dat het niet nog een keer zal gebeuren dat ik zo lang niet post. I'm really, really, really sorry!

That moment when time drags on and on.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (9)

  • GossipGirl21

    goed zo

    6 jaar geleden
  • ZeroGravity

    Can't believe it took me so long to write you a proper comment, geez.
    First thing -hoe lang het ook duurt voordat jij weer een stukje plaatst, weet dat ik toch wel blijf wachten, no matter what happens. Really. Aangezien zo'n ongelooflijke fan ben van je verhaal, schrijfstijl, plot, alles -en weet dus ook dat je niet hoeft te stressen om een stuk te posten. Take all the time you need, 'kay?
    Second -eigenlijk vind ik het best leuk dat het zo lang duurde. Aan de ene kant natuurlijk niet, maar aan de andere kant is het zo leuk dat ik, door het wachten, een beetje vergeten ben hoe goed je schrijft. En als ik dan een nieuw hoofdstukje te lezen krijg, word ik gewoon totaal achterover geslagen door het feit dat het zo ís. En het voelt zo goed om weer een reminder te krijgen van je volwassen schrijfstijl, cuteness in het verhaal, de Zayn/Vanessaheid, en. just everything.
    Ik vind het zo lief van Zayn dat hij haar op die manier verrast. :') En ik vind het zo leuk dat Vanessa haar geboorteknuffel meeneemt [die je een naam hebt gegeven, trouwens, want, dat is best belangrijk en toch is het iets dat veel andere mensen niet zouden doen (':]. Dat soort details maken me zo'n fan van deze story.
    En verder; a late, still a very merry christmas! I hope you had a wonderful time. <3

    1 decennium geleden
  • CRAZYxME

    ik heb dit zooo gemist! snel verderrr

    1 decennium geleden
  • geleninja

    Snel verder!!

    1 decennium geleden
  • yasmine658

    Snel verder jij!!! :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen