Foto bij 66.

Iedereen een leuke kerst gehad?

BigFatLiar: Wat heb je allemaal gekregen? ^^ nee ik krijg geen cadeautjes, ik krijg ze met Sinterklaas, niet dat dat er nu zoveel waren dit jaar ): vanwege bezuinigingen enzo.
Loverfrom1D: Germ! naja ik had ook geen cadeautjes hoor!


Veel lees plezier!
X.

‘Ik vraag me af hoe het is om een rustig leventje te leiden’ zei Ron op een avond toen ik weer bij Gryffindor was. Het extra huiswerk koste me wat meer moeite en moest dus hard werken maar kreeg het wel allemaal af.
De week daarna was ik weer bij Slytherin. Bij het ontbijt kwam Beau bij me met een briefje van Hagrid er stonden maar 3 woorden op “Het komt uit” snel stond ik op en rende naar Hagrid’s huisje met Beau achter me aan. Snel deed Hagrid de deur achter me dicht. ‘Het komt bijna uit’ zei Hagrid opgewonden. Het ei lag op tafel en zat vol barsten. ‘Ik hoop dat het een meisje wordt’ zei ik. ‘Het maakt mij niet uit zoalng het maar gezond is’ zei Hagrid. Ik bleef tot mijn les Herbology begon. ‘Hagrid ik moet nu echt gaan, mijn les begint zo ik zal in de pauze terug komen’ zei ik nog neet voor ik de deur uit liep. Bij de kassen stonden Harry, Hermione en Ron. Zo te zien waren Hermione en Ron ruzie aan het maken. ‘Hebben jullie het al gehoord?’ vroeg ik toen ik bij hun kwam. ‘Ssst’ zei Harry. Draco was net de hoek om gekomen en was op nog geen meter blijven staan.
Toen de bel ging lieten Harry, Hermione en Ron onze planten schopjes vallen en renden naar Hagrid’s huisje. Hij deed rood van opwinding open en zei weer ‘Het komt bijna uit!’ Snel gingen we naar binnen. De schaal zat nu nog meer vol met barsten dan vanmorgen. En er klonk een geklikkend geluid. We keken met ingehouden adem toe. Plotseling hoorden we gekraak. Het ei barste open en de baby draak plofte op tafel. Hij of zij was niet mooi ofzo maar op de een of andere manier vond ik het wel een beetje schattig. Hij had een lage snuit met 2 grote neus gaten, 2 horenstompjes en uitpuilende oranje ogen. Zijn vleugels waren groot vergeleken met het git zwarten lijf. Hij nieste en er spoten vonken uit zijn neus. ‘Wat een schatje. Is het geen plaatje?’ zei Hagrid. Hij stak zijn hand uit en wou de kop strelen maar de draak hapte gevaarlijk naar zijn vingers. ‘Ach het schatje kent zijn baasje’ zei Hagrid. ‘Hagrid? Hoe snel groeien Noorse buldrugen eigenlijk?’ vroeg Hermione. Hij wilde net antwoord geven toen zijn gezicht lijk bleek werd. Hij sprong op en rende naar het raam. ‘Wat is er?’ vroeg Harry. ‘Iemand gluurde naar binnen, een of ander joch. Hij rent snel terug naar school’ ook Harry sprinte naar de deur. ‘Malfoy’ zei hij kwaad.

Reageer (1)

  • BigFatLiar

    ik heb alles half gevierd vanwege bezuiniginen ik heb nu een heleboel chocola gekregen :)

    en neeeeeee het draakje moet blijven :(

    xxx -BFL

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen