Ik keek angstig naar mijn vijand, de tijd. Over een uur zouden Vanes en ik vertrekken naar Londen en zou ik uit de sterkte armen van Harry moeten ontsnappen. Ik hoopte dat de tijd voor even kon stilstaan. Maar dat deed ie niet, de tijd tikte door en door en door. Steeds sneller. Ik drukte me nog harder tegen Harry aan waardoor hij zijn greep om mij ook steviger maakte. Ik voelde zijn zachte lippen op mijn voorhoofd wat me liet glimlachen.
'Heb je er wel zin in babe?' Vroeg Harry me. Ik knikte 'tuurlijk heb ik er zin in.' Zei ik, glimlachend naar Vanessa. 'Hoelang blijf jij eigenlijk in Londen.' 'Na de concerten blijf ik daar een poosje.' Ik knikte, maar het deed pijn. Harry is vaak in Londen het is hier niet veel meer langer dan een uur vandaan maar ik had geen auto en ik kon ook niet van Harry verwachten dat hij hier elke dag naar toe wilde rijden. 'Maar wees niet bang, we blijven elkaar zien.' Zei die alsof hij mijn gedachten kon lezen.
'Mad?' Ik knikte naar Vanes. 'Uhm, we moeten gaan.' Ik schrok van der woorden, maar ze had gelijk. Het was tijd. Samen met Har stond ik op. Ik keek uit het raam, de taxi stond er al. 'Ik uhm, ik ga even de spullen in de auto leggen.' Zegt Vanes terwijl ze me een knipoog geeft. Ze geeft Harry snel twee zoenen en verlaat dan de kamer. Daar stond ik dan, samen met Har ik moest hem nu gedag zeggen. Ik sloeg mijn armen om hem heen en pakte hem zo stevig mogelijk vast.
Ik keek hem aan, van zijn ogen naar zijn lippen. Mijn ogen bleven hangen op zijn lippen, maar ik durfde het niet, ik durfde mijn lippen er niet op te leggen. 'Ik zie je over een weekje weer.' Zei ik nog steeds kijkend naar de lippen van Harry. Ik zag dat zijn lippen een glimlach werden. Wat zijn lippen nog mooier maakte. Ik slikte even diep en gaf hem toen een kus op zijn wang. 'Ik moet nu echt gaan.' Zei ik en beet op mijn onderlip. Ik haalde mijn armen achter de nek van Harry vandaan en liep toen richting de deur. Ik keek hem nog een keer aan en glimlachte en draaide me toen echt om. Ik werd vastgepakt bij mijn arm. Ruw werd ik omgedraaid. Liefdevol keek Harry me aan in mijn ogen, legde zijn hand op mijn wang en drukte toen zijn mooi, zachte lippen op de mijne.
'Je bent geweldig.' Zijn die toen hij zijn lippen van de mijne haalde. Ik kon niks uitbrengen. Ik sloeg mijn armen om Harry heen. Helaas werden we al snel onderbroken door Vanes. 'We moeten echt gaan Maddy.' Zei ze en stak haar hand uit in mijn richting. Ik gaf Harry snel nog een kus. Hij gaf me een knipoog. Ik nam de hand aan van Vanes aan en samen liepen we naar de auto toe.
Ik vond het wel moeilijk dat ik mijn ouder geengedag kon zeggen, die moesten persee werken.
Ik stapte de auto in en zag Harry nu ook buiten staan. Ik gaf hem een handkus en glimlachte. Hij zwaai liefjes en toen reed de taxi weg. Een traan rolde uit mijn ooghoek, Vanes pakte me stevig vast. 'Je ziet hem snel weer.' Ik knik en glimlach.
Vandaag was toch speiaal, ookal ga ik Harry missen.. Ik ga met mijn beste vriendin op vakantie, voor het eerst. En ik heb met Harry gezoend, ook voor het eerst. Wow, de dag is stiekem perfect. Ik ben zo verliefd op Harry, hij is perfect.

Reageer (3)

  • missstayne

    Ik zag je story bij de dump hier verhaaltjes quiz!
    Super verhaal abo!
    x

    1 decennium geleden
  • DamnStyles

    Heei ik heb een kudo gegeven van voor als een soort kerstkadeau je moet LadySwaggie maar bedanken die vroeg het aan mij!
    xx

    1 decennium geleden
  • HarrysWife

    aaaah,
    super leuk geschreven!
    Echt heel lief!
    snel verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen