Foto bij Chapter 2

Nummer 2!

Gem en ik stappen in de auto, op naar Louis! ik hoorde dat Niall, Zayn, Liam, Eleanor en Daniëlle ook zouden komen, dus het word vast wel gezellig.
Gemma rijdt vanavond. Als we aankomen begroeten we iedereen met een knuffel. We lopen door naar de woonkamer en gaan op de bank zitten.
Gem bij Elle die gelijk begint te kletsen en ik prop mezelf tussen Louis en Niall. 'Hazz, cola?' 'Yup.'' zeg ik. 'Gem, Ice Tea?' 'Graag!' lacht Gemma. Louis weet altijd wat we willen drinken.
Eleanor loopt met Louis mee naar de keuken waar ze de drankjes pakken. Ik klets wat met Liam, Niall en Zayn. Ik schrik van een hard geluid van een brekend glas, ik sta op en ga naar de keuken.
'Wat is er?' Ik zie het gebroken glas liggen. 'Whoooo.' zeg ik. Ik draai me om en loop naar de gangkast, ik pak de stoffer en blik en loop weer terug. 'Thankyou..' Ik geef het aan Elle. 'Moet ik nog iets doen?' vraag ik. 'Neehoor, Ga maar zitten Hazz.' zegt Louis terwijl hij nieuwe glazen volgiet met cola en ice tea. Ik ga weer Naast Niall zitten en hij wrijft over mijn haar. 'Niall!' Ik doe hetzelfde terug en Niall begint te lachen. Dan komt Lou met de glazen, 'Harrehh..' zegt hij overdreven terwijl hij het glas geeft. 'Thanks' Ik neem gelijk een slok en zet het glas dan op tafel. 'Liam, waar is Daniëlle?' vraag ik.
'In de file.' antwoord Liam. 'Balen!' zeg ik. Ik neem een slok van mijn Cola. Liam knikt, 'Ja, maar ze komt er zo aan.' ik knik.
Als het eindelijk een beetje stiller is hoor ik iets op de trap. 'Harry!!' 'Lottie!!' Ik loop naar haar toe en omhels Lottie, het zusje van Louis.
Ik kan heel goed met Lottie opschieten, ze is dan wel veel jonger dan mij, maar dat boeit niet.. Ook Gemma geeft haar een knuffel.
'Waar zijn je zusjes Lot?' vraagt Gemma. 'Met m'n ouders naar de stad, ik had geen zin.' Gemma glimlacht, 'Gezellig!'
Dan gaat de deurbel, 'Ik ga wel!' roept Liam meteen. Al snel is hij terug met zijn arm om Daans schouder. Gemma en Elle staan op en omhelzen haar.
De rest begroet haar ook. 'Zullen we naar de tuin gaan?' Vraagt Louis. Ik knik, 'Ja, waarom niet?' De rest knikt en we lopen naar de tuin.
Niall neemt zijn gitaar mee, altijd leuk als hij erop speelt.
We gaan in een misvormde kring zitten en Niall begint een liedje te spelen. Summer Love.
Fijn, dat is nou niet echt het liedje waar ik op zit te wachten.. Ik moet moeite doen om mijn tranen in te houden. Alleen Louis weet van de zomer.
Als ik naar hem kijk zie ik dat hij ook naar mij kijkt. Ik kijkt weer weg naar Naills gitaar.
''Don't promise that you're gonna write
Though promise that you'll call
Just promise that you won't forget we had it all


Cause you were mine for the Summer
Now we know its nearly over
Feels like snow in September
But I always will remember
You were my Summer love
You always will be my Summer love''

Reageer (1)

  • Kieran

    verderrr (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen