Ik weet dat het gisteren was maar door kerstavond kon ik minder stukjes plaatsen dus voila hier is het, veel lees plezier xxx

*1 maand later*
We waren terug in Londen en ik en Louis waren al begonnen met dingen te regelen voor onze trouw. We hadden al een datum 20 augustus de dag dat we elkaar ontmoet hadden, dat was dus over ongeveer 9 maanden. We hadden al een kasteeltje voor het feest, een kerk. We hadden al uitnodigingen en waren al begonnen met de menu. Na de feestdagen mocht ik mijn kleed gaan kiezen. Het was vandaag Louis' verjaardag en ik was al vroeg opgestaan voor een ontbijtje te maken. Ik ging naar onze slaapkamer en zette het ontbijt op het nachtkastje. Ik drukte mijn lippen op de zijne waardoor hij langzaam wakker werd.
'Goedemorgen jarige.' zei ik blij.
'Goedemorgen.' zei hij.
'Gelukkige verjaardag liefje.' zei ik.
'Dankje.' zei hij en we begonnen te kussen en al snel werd het een tongzoen. Ik ging op Louis zitten toen Noa plots begon te wenen. Ik zuchte.
'Dit hou je tegoed.' zei ik en gaf hem nog snel een kusje en ging toen Noa halen. Ik zette Noa op Louis schoot en ging naast hun zitten op bed.
'En wat gaan we doen vandaag?' vroeg Louis.
'Ik ga straks de kerstboom zetten en naar de winkel want vanavond komen Johanna en de zusjes en de jongens met Yardéna jouw verjaardag en kerstmis vieren.' zei ik.
'En wat gaan we etenN' vroeg Louis.
'Hapjes, scampi's, tomatensoep, beenhesp met krokketjes en ijstaart.' zei ik.
'Zoveel.' zei hij.
'Ja, maar de jongens en Yardéna komen helpen.' zei ik.
'Ok, nu eerst ons ontbijtje en dan een badje.' zei Louis.
'Ok.' zei ik en we aten ons ontbij op en gaf Noa haar flesje en gingen daarna allemaal samen in bad.
Om 11 uur begon ik aan de kerstboom en niet veel later kwamen de jongens en Dena toe.
'Happy Birthday to Lou, happy birthday to Lou, happy birthday to Lou, happy birthday to Boobear.' zong iedereen in koor.
'Dankje.' zei Louis en begon zijn cadeautjes uit te pakken.
'Mooie kerstboom.' zei Harry.
'Dankje.' zei ik.
'Dena, Niall gaan jullie mee naar de winkel?' vroeg ik.
'Ja.' zei Dena.
'Liam en Zayn willen juullie de tafels al klaar zetten en liefje wil jij die koffer op zolder met al dat bestek in gaan halen?' vroeg ik.
'Komt inorde.' zei Zayn.
'En wat kan ik doen?' vroeg Harry.
'Ow ja, kom je mee naar de winkel?' vroeg ik.
'Yes, veel plezier jongens.' zei Harry en liep naar buiten.
In de winkel nam ik alles wat ik nodig had en ging dan terug naar huis. Toen ik in de woonkamer kwam bleef ik geschrokken staan. De tafel was super mooi gedekt, er stonden bloemetjes op, het bestek was goed gelegt. Het was een prachtige tafel.
'Wie heeft dit gedaan?' vroeg ik.
'wij.' zei Liam en wees naar Louis en Zayn die naast hem stonden.
'Wow.' zei ik.
'Wij kunnen dat ook ze.' zei Louis die ondertussen achter mij was komen staan en zijn armen op mijn heupen legde.
'Ga jij nu maar een beetje in de keuken helpen, ik ga de logeerkamer maken voor Daisy en Phoebe voor moesten ze hier in slaap vallen.' zei ik en sloeg op Louis poep.
'Hey, als jij mag, dan mag ik ook.' zei Louis en kneep in mijn poep. Daarna ging ik naar de logeerkamer en maakte 2 bedjes klaar. Als alles klaar was ging ik terug naar beneden om te helpen in de keuken.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen