Foto bij The war is stronger than him

Modderklauw liep door het kamp en stuurde Arendklauw naar Glimster.

Glimster!!, Glimster!!!! riep Arendklauw.
binnen. zei de Zwarte leider. zijn blauwe ogen keken Arendklauw aan. Is er iets?
Arendklauw zei: De Windclan en de Donderclan vallen ons aan!.
Glimster verschoot en liep zijn hol uit. bedankt, Arendklauw!
Modderstorm, Krachtvacht, Takkenstaart, blijf op je hoede in ons territorium, Zachtvacht, jij leidt de leerlingen en kittens naar de kraamkamer.
Inktpels en witstaart, verdedig de kraamkamer!!! Arendklauw, ga mee met inktpels. zei hij dan.
Arendklauw volgde Witstaart en liep naar Zachtvacht toe. het is mijn schuld.
het komt allemaal door mij.
niet waar! zei Zachtvacht en gaf hem een lik.
Jawel, doordat ze hebben gehoord dat ik in de Schaduwclan zit vallen ze ons aan.
Sommige dingen zijn nu eenmaal zo. zei Zachtvacht.
Arendklauw miauwde dan. Ik heb wel in de Schaduwclan fantastische katten leren kennen.
Maar toen hoorden ze Krachtvacht zijn stem boven al de anderen: Iedereen naar Vierboom!!!!!
leerlingen , kittens, moederkatten en oudsten blijven hier!!!!
De krijgers van de Schaduwclan liepen naar vierboom. Krachtvacht voorop, daarna kwamen Modderstorm en Glimster.
Arendklauw, Zachtvacht en witstaart liepen in het midden.
Takkenstaart en Inktpels vormden de achterhoede. plots stopten de katten.
Ze waren aan vierboom. de Windclan en de Donderclan stond er ook.
Heuvelster en Lavaster stonden zij aan zij.
Jullie hebben hier een kat die geen Loyaliteit heeft, een die met een poot in vier clans staat.
Als hij weg is, dan zullen we jullie met rust laten, anders.... en toen liet Scherpstaart zijn tanden zien.
toen trad Arendklauw naar voor.
Als jullie dan niet samen met mij in het bos willen leven, dan zullen jullie maar moeten vertrekken..... Naar de sterrenclan!!!!!
Egelhart stortte zich op Arendklauw. maar Modderstorm rukte met zijn tanden hem er van af. Krachtvacht stootte zich tegen Stekelpels.
Scherpstaart vloog met zijn klauwen naar Zachtvacht. Krachtvacht daaide zich om, sloeg met zijn staart tegen Stekelpels en sprong tegen Scherpstaart, drukte hem tegen de grond net op het moment dat Vangstaart op hem af sprong. toen werd Arendklauw geconfronteert met Jachthart, zijn vroegere "kameraad".
Arendklauw was inderdaad sterker, maar Heettand, de zoon van de leider sprong op Arendklauw af. Zachtvacht zette haar nagels in de vacht van Heetklauw, maar toen stortte Lavaster zich op Arendklauw. Na een paar vreselijke seconden liet Lavaster los en schudde zijn kop.
Krabpot, de kleine leerling zat in zijn nek. krabpoot!!!
Modderstorm en Inktpels vochten tegen de donderclan terwijl Bliksemhart, de vader van Flitshart tegen Krachtvacht strijdde. Stekelpels sprong op Glimster, Bliksemhart draaide zich om en zette zijn nagels in de hals van de pikzwarte leider. zijn blauwe ogen veranderden naar Rode ogen en zijn lichaam verslapte.
De leider was dood. Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! klonk het op vierboom.
Krachtvacht liep richting Bliksemhart , sprong erop af. Bliksemhart zwierde hem van hem vandaan, toen kwam Krachtvacht bij de andere Windclans op zijn rug terecht, Flishart sprong op hem en Zachtvacht duwde Flitshart hem van haar vader af. Flitshart werd gesteund door zijn vader: Bliksemhart maar plots vloog krachtvacht op Flitshart af.hij zwierde hem naar een grote eik, Flitshart smakte tegen de koude rotsen. HIj was dood.
een geroep van moed bij de Schaduwclan kwam weer naar boven. alleen Arendklauw was kapot van verdriet: EErst de leider, daarna Flitshart en nu...
Toen schreeuwde Witstaart het uit. NEEEEEEE!!! Kreeftpootje!!! Jachthart stond daar tevreden bij zijn slachtoffer te staan toen Vangstaart hem feliciteerde.
maar plots vloog Zachtvacht in de richting van Jachthart, Vangstaart sloeg naar haar met zijn klauw en toen schoot arendklauw zijn nagel in het oog van Vangstaart. Zachtvacht sloeg vanachter Jachthart in de nek van Vangstaart. HIj was dood.
Toen gaf Modderstorm Jachthart een klap tegen zijn kop waardoor hij stierf. maar toen sprong Scherpstaart op hem af en dat betekende ook Modderstorm zijn dood. Het was hopeloos voor Arendklauw en zijn clan.
Arendklauw liep door het slagveld en zijn blik viel op het lijk van Inktpels, de zwarte kater en vader van krabpoot. Egelhart zat trots bij het lijk van zijn vijand.
nee. zei Arendklauw in zichzelf. Hij hoopte dat dit een droom was.
Egelhart keek in de richting van Arendklauw en Arendklauw had nog niet door dat hij het volgende slachtoffer was van de idiote krijger.
Arenklauw was bijna aan het dagdromen en lette even niet op.
Egelhart zette zich in jachthouding, zijn ogen bleven maar op Arendklauw plakken en plots sprong krabpootje op Egelhart. WAaa!!!! riep de stomme kater uit.
Hij zwierde krabpoot van zich en liep drijgend op hem af.
Arendklauw werd plots wakker uit zijn droom en sprong op Egelhart af. op dat zelfde moment sprong Witstaart, de moeder van krabpoot die al kreeftpoot haar dochter en ook Inktpels haar partner had verloren. ze trekte Egelhart van het kleine dappere leerlingetje af en Arendklauw stak zijn klauwen in het hart van Egelhart. neen, niet doen. Alleen het gemompel kwam uit zijn bek en hij viel op de grond.
Arendklauw stond daar trots maar plots sprongen Stekelpels en Scherpstaart naar hem.
HIj dook weg maar daardoor belandden de twee gevaarlijke krijgers op Witstaart die uiteindelijk ook stierf.
Ondertussen gooide Krachtvacht Lavaster van zich af en stortte zich op hem. Weer viel hij dood neer, verdween hij en hij verscheen weer op die zelfde plaats. Krachtvacht moest volhouden. Plots zei takkenstaart: Krachtvacht, kijk daar!
HIj zag de sterke krijgers: Stekelpels en Scherpstaart op Krachtvacht afstormen. Aan Scherpstaart zijn blik te zien was dit het laatste leven van Lavaster. De twee Schaduwclankatten: Krachtvacht en Takkenstaart waren verward en hielden zich klaar voor de twee sterke krijgers maar toen stond Lavaster op, klaar om een eind te maken aan Krachtvacht's leven maar toen sprong Zachtvacht op hem af. MIAAAUWW!!! klonk het en toen MAROW!!! Lavaster was rechtgekropen en hield Zachtvacht tegen de grond gedrukt. terwijl Takkenstaart Stekelpels's buik openscharte sprong Krachtvacht op, stond machtig op een hoge rots, sprong naar beneden op LAVASTER en knal!!! Lavaster en Krachtvacht zaten nu in een groot duel. de overgebleven krijgers van de schaduwclan waren: Krachtvacht, Takkenstaart, Arendklauw, Zachtvacht en krabpoot.
dE DONDERCLAN had nog : Lavaster, Scherpstaart, Heettand, Boogkop en bruinpoot.
Ondertussen was de Windclan al afgedropen. Arendklauw kwam terug van zijn tocht achter Heuvelster en Bliksemhart samen met krabpoot en toen gebeurde iets vreselijks: Scherpstaart smeet Takkenstaart weg tegen een gigantische rots, hij smakte neer en viel op de grond, Scherpstaart kwam op Krachtvacht af die woedend aan het vechten was met Lavaster en toen haalde Scherpstaart uit naar de poot van Krachtvacht, hij struikelde en viel op de grond.
toen beet Zachtvacht in de staart van Lavaster, net op tijd, krabpoot sprong op zijn hoofd, Krachtvacht stak zijn poot vlug in Heettand, de zoon van Lavaster die stierf. Krabpoot zat vrolijk hyperactief in Lavasters hoofd te krabben terwijl Arendklauw Bruinpoot aan de kant gooide.
Wat er met Lavaster gebeurde kon Scherpstaart duidelijk niet meer schelen. HIj stapte op krabpoot af die Lavaster had gedood, Hij beet in krabpoot zijn vel, gooide krabpoot tegen Krachtvacht en sprong op Zachtvacht af. Arendklauw keek naar Flitspoot's lijk en dacht dat Zachtvacht er ook zo zou uitzien straks.
Krachtvacht sprong op Scherpstaart, hij draaide zich om en beet de grote krijger in zijn rug
Boogkop sprong op, haalde Krachtvacht van Scherpstaart, krachtvacht doodde Boogkop maar nu hield Scherpstaart de sterke krijger tegen de grond.
GA!! riep Krachtvacht naar zijn dochter, Arendklauw en Arendklauw zijn leerling. Ga! ga! ga. ga... ga........ g..... .....
Hij was ook dood.
De sterke krachtvacht was dood.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen