Foto bij Cinq.

Hi kido'ss!
Ik had vandaag familiefeest... Vandaar dat dit stukje zo laat komt...
36 abo's alweer! Wauw! Echt bedankt! Ik heb dit stukje 3 keer opnieuw geschreven omdat telkens het internet uitviel, daarom is het slecht geschrevenl... :c
Ik wil even jullie ook een beetje info meegeven! Ik ga vanaf nu proberen om op elke reactie te reageren! (Kijk hieronder) Ook stel ik na elk hoofdstukje een vraag aan jullie, die jullie mógen beantwoorden! Ik wil jullie gewoon veel beter leren kennen! c:

LikeLaughing:" Mooi verhaal!!" Dankje, ik doe er echt mijn best voor!

Anyssaxx27 : "Snelverderx." snel genoeg? c:

Lilo1D: "Snel, maar dan echt snél verder, please? "
Ja dat wil ik, en probeer ik...!! c:

Ik ontwaak, mogelijk door het gefluister dat zacht op de achtergrond klinkt. Ik moest in slaap zijn gesukkelt toen ik mijn ogen weer sloot. Mijn hoofdpijn is duidelijk gedaalt en ik voel me niet meer zo moe. Langzaam open ik mijn ogen, zelfs het licht lijkt niet meer zo fel en doet geen pijn meer op mijn ogen. Ik laat mijn ogen door heel de kamer glijden; mijn moeder zit in een zeteltje naast mijn bed, mijn vader heeft een stoel naast haar geschoven en zijn arm knelt rond mijn moeders schouder. In de andere hoek van de kamer zit de jongen in een zeteltje dat hetzelfde ontwerp heeft als dat van mijn moeder. Zijn ogen zijn toe, hij slaapt. Ik vind jongens er altijd zo vredig uitzien als ze slapen. Zo lief, en gewoon zichzelf. Zijn blonde haren zijn in de war en zijn mond hangt een beetje open, waardoor je zijn adem over zijn tong hoort razen. Ik zucht duidelijk hoorbaar zodat mijn ouders me zouden horen. "Oh, lieverd!" Mijn moeder springt zowat uit het zeteltje en vliegt rond mijn nek. Mijn vader daarintegen reageert heel normaal; zijn ogen vliegen wijder open en glimlacht daarna gewoon naar mij. "Hoe gaat het met je? Heb je veel pijn?" De jongen wordt uit zijn slaap gehaalt terwijl mijn moeder deze vragen op me afvoert. "Ik voel me prima, ik ben maar gewoon gevallen, mama!" Mijn moeder draait met haar ogen. "Ik zal jullie maar alleen laten." Onopgemerkt was de jongen opgestaan uit zijn zetel. "Nee!" Roep ik. Ik wil nú weten wat zijn naam is en waarom hij met me is mee gekomen.

~~
Q1: Wat hebben jullie gekregen voor kerstmis? c:

Reageer (7)

  • Mundane

    Ik heb een swarovski ketting gekregen :'D
    Je schrijft echt goed!

    1 decennium geleden
  • MOTORMUIS

    Oelalahh! Snel verdaaaaaaaaaaaaaaaaaaahh!!!!!!!
    Ik heb ski kleren, een bedel voor aan mijn pandora-armbandje, cd-box en magneten voor in mijn kluisje gekregen!! En jij? Xxx (H)

    1 decennium geleden
  • nialldream

    Love it. <3
    Koorts, beroerd, al die shit heb ik gekregen met kerst HAHA!.
    Maar ook lekkere parfum en een iPhone 5 is onderweg, moet nog ff wachten daar op haha!

    Nou snelverder<33.

    1 decennium geleden
  • Chasing1D

    Nothing (: Jij? ;D Mooi geschreven Meid!

    1 decennium geleden
  • LlAM

    Oeh! Spannend c:
    En een 1D-kalender, een horloge, THG-DVD en nog wat kleine spulletjes! Jij? (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen