Foto bij Chapter 7

Wauw!! 17 abo's
Bedankt!! :D

Zuchtend pak ik mijn fiets en rijd ik de straat uit. Over vijf minuten moet ik bij Grace, mijn beste vriendin zijn. Ze woont een straat verder dus is het maar een paar meter verder.
Als ik aangekomen ben zet ik mijn fiets in de tuin en klop ik op het raam. Grace opent meteen de deur, 'Lynnetje!' Ze omhelst me. 'Hee Grace!'
'Kom binnen, we zijn alleen thuis!' Grace laat me binnen en schenkt twee glazen cola in. Ik ga op de bank zitten en Grace komt met de twee glazen die ze neerzet. ''Het is koud buiten..' zegt ze. 'Ja, inderdaad..' ik knik en pak mijn cola. Ik neem een klein slokje. 'Het moet gewoon weer zomer worden.' Zomer, Harry, Concert.. 'Ik moet je nog wat vertellen..' zeg ik. Ik kijk naar mijn hand die een beetje begint te trillen. Grace staart me aan. 'Je weet Harry toch?' begin ik. Grace knikt, 'Lynn? Je ziet wit..' Ik kijk haar aan, maar ik zie vlekken, alsof ik net in de zon heb gekeken. 'Ja.. het gaat wel..' Mijn hand begint meer te trillen. Grace legt haar hand op mijn schouder. 'Je bent helemaal wit..' ze kijkt me bezorgt aan.
'Ik.. ik, ik..' Ik laat het glas uit mijn handen vallen, cola ligt overal. Ik beweeg niet. Ik heb ineens enorme hoofdpijn en alles draait. 'Het spijt me..' zeg ik. 'FGeeft niet, wat heb je?' Ik sta op om een doekje te halen. Harry, Harry, Harry.. Hij blijft maar in mijn hoofd..


Ik voel me al een stuk beter, inmiddels is het een uurtje later. 'Ik moest je nog wat vertellen he..' zeg ik dan. 'Ja, over Harry Styles?' vraagt Grace. Ik knik en vertel het verhaal over het concert en hoe erg ik er tegen op kijk. 'Misschien valt het hartstikke mee! Misschien is hij wel heel blij.. Maak je geen zorgen, het komt wel goed.' Ik omhels Grace. 'Thanks.'
We kletsen nog wat bij en dan ga ik maar naar huis, de hoofdpijn is nog niet weg..


Sorryy, slecht en kort, maar voel me niet echt lekker :(

Reageer (1)

  • LauraAime1D

    Achja, beter iets dan niets!! En ik vond het toch leuk hoor!! xxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen