Harry Styles

'Harry?' Ik doe mijn ogen open en zie een jongetje naast me bed staan.'Wat is er Ethan?' Ik zie hem slikken.'I-ik had een nachtmerrie.'Snikt Ethan, er lopen tranen over zijn bollen wangetjes.'Kom maar bij me liggen.'Zeg ik zacht zodat ik de andere jongens niet wakker maak. We slapen namelijk met zin tienen op één kamer, verschillende leeftijden, van 0 tot 17. Zodra je 18 wordt, wordt je de straat opgegooit en moet je zelf maar uitzoeken wat er met je gebeurt. Ik zucht ik heb nog maar 2 jaar te gaan als ik in die tijd niet geadopteerd wordt, belandt ik waarschijnlijk ook op straat. En de kans is klein dat ik geadopteerd wordt omdat bijna alleen de kleintjes worden geadopteerd. Ik haal een hand door Ethan's haar en druk een kus op zijn voorhoofd, hij heeft een grotere kans om geadopteerd te worden omdat hij pas 5 is. Ik doe mijn ogen weer dicht en val in een rusteloze slaap.

Louis Tomlinson

Ik schiet in de lach om Niall en Zayn die ruzie maken om een zak chips, Liam zit er hoofdschuddend naar te kijken.'Hoe kom ik aan deze vrienden?"Mompelt hij, maar ik weet dat hij blij is om ons te hebben. We zitten zoals gewoonlijk bij mij in huis. Mijn vader is één van de rijkste mensen in Engeland, maar daarmee ook de meest gehaatte man van Engeland, ookal laten de meeste mensen dat niet merken natuurlijk. Op school wil iedereen me vriend zijn, het is moeilijk te zien wie me echte vrienden zijn, gelukkig heb ik Niall, Liam en Zayn. Van hen weet ik dat het me echte vrienden zijn, ik ken ze namelijk al sinds de kleuterschool. 'Tomlinson, zullen we een film kijken voordat je vader thuis is?' Ik knik en Annie the movie begint te spelen.


Me volgende hoofdstukje zullen langer worden :) xo

Reageer (2)

  • VeerleClifford

    Mee eens met reactie hirerbven, alleen wil ik dan Liam!

    Poor harry

    1 decennium geleden
  • CRAZYxME

    omg ik wil dat huis wonen :D
    ten 1e--- dan woon je met fking knappe zayn in n huis
    ten 2e--- dan zie je de lads elke dag
    ten 3e--- dan ben je zo rijk dat je een schoonmaakster in kan huren zodat je zelf niet je kamer hoeft op te ruimen zoals ik nu moet xd

    snel verder moppieee

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen