Foto bij One Shot 15 ~ Liam

Voor MazziMaz

"Nola, doe eens wat sneller!" Ik keek boos naar mijn beste vriend, die me grijnzend aankeek. We gingen een avondje uit met zijn vrienden, het waren ook wel mijn vrienden, maar ik kende ze via Zayn. "Nog even mijn mascara bijwerken Zaayn!" "Maar je ziet er al prachtig uit!" Ik draaide met mijn ogen en werkte snel mijn mascara bij, trok mijn kleedje recht, waarna ik mijn tas van de stoel nam en Zayn volgde naar zijn auto.
"Je ziet er prachtig uit." Stotterde Liam en blozend gaf ik hem een knuffel en mompelde iets dat op dankjewel moest lijken. "Nolaaaa!" "Niall!" Ik en Niall hadden een speciale band door dat we allebei graag aten, op Zayn na was hij mijn tweede beste vriend. Al dacht iedereen dat dat Liam was, maar Liam was net iets meer, hij voor mij en ik voor hem, dat wisten we allemaal, maar toch wouden we er niet voor uit komen.
Ik keek naar Lou en Eleanor die ik een knuffel gaf en terwijl ik Louis nog aan het knuffelen was voelde ik enkele krullen kietelen in mijn nek. "Hazza wat is er?" "Ik dacht dat je me was vergeten." Ik liet Louis los en keek hem lachend aan. "Silly boy."
Liam nam verlegen mijn hand en ik kneep er even geruststellend in, waarna we de al drukke bar binnen gingen, ineens voelde ik alle ogen op ons gericht. Was ik even vergeten vermelden, dat deze vijf jongens behoren tot de grootste boyband van de wereld? Sorry.
Liam liet mijn hand los en begroette een paar jongens die hij kende, waardoor ik een beetje alleen viel en me aan de bar zette en een cocktail bestelde en praat ondertussen met een paar jongens die me direct aandacht hadden geschonken, maar eigenlijk wou ik de aandacht van Liam.
Ik stelde me recht, verontschuldigde me tegen de twee jongens en trok de dansvloer op, waar ik samen met Louis en Harry begon te dansen, even zag ik Liam naar me kijken en ik begon sensueler te dansen, alleen voor hem uit te dagen, na een enkele minuten voel ik twee handen op mijn heupen en een paar lippen in mijn nek, door de aanrakingen weet ik direct dat het Liam is en nu duwde ik mijn poep speciaal naar achter, zo dat ik tegen hem aanschuurde.
Het duurde niet lang voor hij me omdraaide en ik zijn lippen op de mijne voelde. "Nola, ik heb hier veel te lang mee gewacht, maar wil je gewoon mijn meisje zijn?"

~~~
I hope it's good?xo x

Reageer (1)

  • Euforia

    Nawh perfect (((: x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen