Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • EstherTVD

    Zoo lieff!

    1 decennium geleden
  • whitegamma

    zo, lief. Dat laatste stukje

    1 decennium geleden
  • Tyche_

    SNEL VERDER!!!!

    1 decennium geleden
  • amores

    AAAAAAAAAAAAAH OMGOMG! Ze is nu een echte Cullen, Jeeeeeeeeeeeeuujjjj! Alleen snap ik niet dat dat zomaar kan! Hahaha, ach ja, dat is de vrijheid van schrijven! Maar heee ik heb al een hele week zitten wachten op een nieuw stukje en nu kan ik eindelijk als eerste reageren, kerchiiiing! Ik geloof trouwens dat ik een beetje warrig word, ik haal al jou Jasper verhalen met mijn Jasper verhaal door de elkaar :P Hahah, dan zit ik zo te lezen en dan blijkt het dat ik Alisson gewoon verwar met Leannee! Het is trouwens alweer een tijdje geleden dat ik mijn story begon! En hij is nog niet af:X, haha, maaar ik beloofd je dat dat sowieso deze zomervakantie gaat gebeuren! Ik ben trouwens al bezig met een nieuwe story en heb daar al een aantal hoofdstukken voor geschrveen! Ik ga er nog een paar schrijven om te kijken hoe ver ik kom en dan kan hij misschien online :D Ojaaa, ik heb btw laatst de laatste film van Twilight gezien, EINDELIJK! Ik vond hem echt super leuk, alleen moest ik huilen toen Jasper en Carlisle doodgingen totdat bleek dat het alleen maar een visioen van ALice was, hahah! De vriendin waarme ik hem keek, en ik waren vet boos hahah! OOOOOH EN JIJ GAAT NAAR ROMEEE! OH MY GAWWWWWWWWWWD IK BEN ZOOOO JALOERS!!! Hoe lang ga je eigenlijk? En heb je je Italiaans al een beetje onder de knnie??
    Zoooo, ik ga nu maar weer een einde breien aan mijn reactie en ik hoop dat ik de eerste ben, anders ga ik heel hard huilen! KUDOOOOOOOOO!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen