Deel dertig

Lilly;

Ik weet niet hoelang we zo gestaan hebben. Het kon uren geweest zijn, het kon ook slechts enkele minuten geweest zijn. Ik genoot van zijn aanwezigheid die ik de laatste maanden verschrikkelijk gemist had.
Die volgende ochtend waren Stef en ik een paar dingen aan het plannen voor Jamie haar eerste verjaardag. Morgen wordt mijn jongste zusje 1 jaar. We zijn een boodschappenlijstje aan het maken want Stef wilt een poging wagen om zelf taart te maken. De laatste keer dat hij dat geprobeerd heeft, lag heel de keuken vol zooi en zijn moeder kreeg bijna een zenuwinzinking. Het lijstje was af en we stapten in mama’s auto. Ik had mijn rijbewijs een maand geleden gehaald, in Canada kan je al je rijbewijs halen op je zestien. Dat was één van de voordelen hier. Stef was jaloers, hij keek me de hele tijd aan met een pruillip. Echt grappig om te zien, ik moest me inhouden om niet in lachen uit te barsten, zo’n grappig zicht. We kwamen aan bij de winkel en ik parkeerde de wagen. Met zijn armen koppig over elkaar stapte Stef de auto uit. ‘Kom klein kindje, we gaan boodschappen doen’ zei ik lachend en gaf hem een kus op zijn mond. Hij nam mijn hand vast en we liepen naar binnen.
Een uurtje later kwamen we terug buiten met drie zakken vol met van alles en nog wat. ‘Mag ik eens rijden ?’ vroeg Stef met een verleidelijke grijns.
‘Nee, dat plezier hou ik nog even voor mezelf. En als we gepakt worden, krijg ik mijn rijbewijs niet eens meer terug. Maar ik beloof dat ik je deze week nog ga leren hoe je moet rijden, Okay ?’ glimlachte ik even verleidelijk terug.
‘Okay,’ zei hij opgewonden en hij kuste me.

Reageer (4)

  • Boulevard

    SnelVerder

    1 decennium geleden
  • coloredwords

    Ik vind Stef echt cool ;D
    Snél Verder _O_
    Lang leven Canada:Y)

    1 decennium geleden
  • LostFlower

    muh ik heb geen inspiratie vr een leuke reactie dus nja buh tis mooi x3

    btw don't forget: dh vanavond rond 10 uur en het eiland na thuis :p

    1 decennium geleden
  • Relinquish

    aowh, da's vet cuterig !
    Whahaaa, Stef met z'n verleidelijke grijnsjes :Y)
    Awesomeeeeeee !
    Snel Verder, DARLING <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen