Foto bij Two

Daar zaten we dan, met z'n 2en op de achterbank van een Taxi. Lauren vertelde het ene nieuwtje na het andere en ik kreeg er geen woord tussen. Blijkbaar woonde ze nu al een half jaar op haarzelf, een appartement in het hartje van Londen. Ik was blij voor haar want ze had het niet makkelijk gehad na het overlijden van haar moeder, en hoe vlot haar vader al een nieuwe vriendin had. Maar aan de andere kant voelde haar vader zich nu wel schuldig en had daarom dit flatje voor haar gekocht.
      "Oh and James is really doing great he.." "Lauren i know he's a friend of yours but, i really don't wanna hear about James." onderbrak ik haar. James was een jongen die we allebei goed kende, beter zelfs nog het van mijn ex vriendje en Lauren's beste vriend. "Oh.. Yeah sorry you're right, forgot about that." Verontschuldigde ze zich. "You don't need to say sorry, i know he's you're best friend. But can we please not talk about him?" Zei ik terwijl ik mijn blik naar buiten richtte. "Alright, i guess you're tired from your flight." Ik knikte en liet mijn hoofd tegen het raam aan zakken.
      Het was echt Engels weer, van die vieze miezer regen wat het landschap dat aan ons voorbij ging bedekte met een grijze waas. Des al niet te min was ik toch wel weer blij om 'thuis' te zijn. Ik deed even mijn ogen dicht en dacht na over de laatste keer dat ik hier geweest was en voor ik het wist, wist mijn vermoeidheid het te winnen van mijn bewustzijn en viel ik in slaap.
      "Oi, sleepyhead! We're here, wake up!" Galmde Lauren's stem door mijn hoofd. Ik opende mijn ogen en rekte me eens uit voor dat ik uit de taxi stapte, ik zou het later wel weer met haar verreken. Ik hees mijn zware rugzak op mijn schouders en liep achter Lauren aan naar de de voordeur van haar appartementen complex, terwijl ze naar de sleutel zocht keek ik eens om me heen en ik moest toe geven dat het er goed uitzag allemaal. Lauren duwde de deur open en liep naar de lift, eenmaal in de lift drukte ze op het knopje met het nummer 4 er op. Pff ik kon me niet voor stellen wat ik gedaan had als er geen lift was geweest, waarschijnlijk had ik dan mijn rugzak op de grond gegooid en was ik er boven op gaan liggen.
      "You want a cuppa? And you can leave you're bag in my room, the 3rd door on your right!" Riep Lauren toen we haar appartement in liepen. "Yeah sure, that sounds great!" Riep ik terug. De 3de deur aan de rechterkant? Hoe groot was het hier wel niet!
Even later zaten we samen op de bank met een stomede mok thee in onze handen, ik had mijn reis kleding verruild voor een spijkerbroek en een ruim zittend shirt. Omdat ik me wou opfrissen had ik Lauren gevraagd waar de badkamer was en die had ze me gewezen, pas toen had ik door hoe luxe het hier wel niet allemaal was. Damn ze had het echt getroffen hier.



Oke, deze is wel saai maar ja..
Love and Rocketz,
Lot!

Reageer (2)

  • Lugano

    Leuk hoor (:

    1 decennium geleden
  • crazycatlady

    Ik vind hem leuk hoor! Echt heel erg leuk:D Ik dacht dat James Jay is maar nu laat je me heel erg twijfelen:P Ik zat net dus te denken aan wat er aan de hand is met Jay's hand en gisteravond heb ik de nieuwe show van Theo maassen gezien en hij had het over dwangmatig mastruberen...Ik denk dat je al snapt waar ik naartoe wil gaan;) Er is een dorpje in Engeland dat Snettisham heet...Ik vraag me af hoe ze ooit op die naam gekomen zijn, de persoon die daarop gekomen is:D Dus the wanted heeft gewonnen(: Eindelijk hebben we een prijs! Dus om op te sommen: Ze hebben een PCA award, dubbel platinum! F u Directioners xD Ik weet niet of je dit artikel ooit gelezen hebt maar het is geniaal! Jay is eigenlijk gewoon weg een zak maar hij komt er mee weg! xD Ach ja maar oke hier het artikel! The world through the eyes of Jay Mcguiness Soms een beetje verontrustend:P Op de zevende pagina zegt hij: "Once I shaved a girl’s head while she slept… No, I’m joking. I would be funny though wouldn’t it?” Ik dacht eerst wat nou als hij dat bij mij zou flikken dan zou ik iets van hem afscheren wat ongelofelijk pijn zou doen maar toen bedacht ik me dat me dat al eens is overkomen dus achja waarom niet nog een keer! xD Dat verhaal heeft waarschijnlijk een uitleg nodig maar dat doe ik wel bij het volgende hoofdstuk(: Volgens mij is deze reactie niet zo lang als die van gisteren maar je doet het er maar mee!:D Ik ben blij met Jay dankzij hem voel ik me minder klunzig ook al heb ik het voor elkaar gekregen om ooit eens in een hooivork te stappen of mezelf bijna te hebben vermoord...Oh en ik zie net de foto van zijn hand dus het kan niet komen door you know what:D maar ik zal me afblijven vragen wat hij dan wel gedaan heeft(: xxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen