Foto bij Note.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (22)

  • Lydje3

    ik ga aankomende zomervakantie naar Londen :D
    oehh je hebt een nieuw hoofdstukje!!

    1 decennium geleden
  • Amzilla

    (H) mijn eeuwige trouwe abo hou je <3

    1 decennium geleden
  • Rakish

    ik ben 2 weekjes geleden ook naar Londen geweest ^^
    is idd awesomeee
    en natuurlijk hou ik me abo!
    xoxo

    1 decennium geleden
  • Nyara

    Natuurlijk houd ik mijn abo. Ik verwijder hem niet, waarom zou ik? Dat zou ik mezelf niet eens vergeven, als ik het zou doen. Daar is dit verhaal te mooi voor.

    1 decennium geleden
  • Hoseok

    Ik heb net het hele verhaal gelezen, om 2 uur 's nachts nog wel, en dit is werkelijk waar het mooiste verhaal dat ik tot nu toe heb gelezen. En het eerste waar ik toch wel tranen in mijn ogen bij kreeg, en dat gebeurd niet vaak bij iets.

    Ik heb natuurlijk meteen een abo genomen, ookal heb ik het niet zo met sad ends. Ik kon het niet over mijn hart verkrijgen het niet te doen, omdat ik dan weet dat ik sowieso uiteindelijk weer opzoek ga naar dit verhaal om te weten hoe het afloopt.

    En ik wilde ook nog even kwijt, dat ik vind dat je gewoon de tijd die je nodig hebt moet nemen voor dit verhaal. Je hoeft geen sorry te zeggen als je een tijd niks hebt geactiveerd, want de meeste zullen denk ik wel begrijpen dat dit voor jou moeilijk is om te schrijven. Dus, doe rustig aan, en neem er de tijd voor die je nodig hebt. Wij behouden ons abo wel!

    En, fijn dat het leuk was in Londen, en ik ben jaloers. Ooit van mijn leven moet en zou ik naar Londen gaan, al ben ik 80 jaar oud, ik móet er gewoon een keertje heen.


    En met dit heb ik alles wel gezegd, denk ik. Misschien overbodig of dergelijke, maar ik moest het gewoon even plaatsen. (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen