Foto bij |037|

Ik had nog een vraagje: ik ben net begonnen aan een nieuwe stroy over Jasper Hale genaamd Chained. Ik vroeg me af of jullie die misschien willen lezen!
Xx ShakeItUp
http://www.quizlet.nl/stories/81270/chained--jasper-hale/

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • McGuiness

    I like. c:

    1 decennium geleden
  • Marly2801

    awh, wat een lieve broer!
    had ik er maar zo een!
    snel verder!(H)

    1 decennium geleden
  • amores

    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH, noooooooo, ik had gehooopt dat de Wemels wel weer terecht zouden komen dit hoofdstuk, of dat er in ieder geval weer een spooor werd evonden, noujaaa weer? Dat er een spoor werd gekomen, maar ach, mijn ideeën werden geen werkelijkheid! HAPPY 2013 trouwens! Wooow, alweer 2013, time flies!! Weet nog wel toen ik gewoon een random story zocht op quizlet en dat ik bij die van jou aankwam en we toen begonnen te praten, whahahahah! Mooie tijd! Noujaa, nu is het ook een mooie tijd, maaar toen waren we nog niet bijna 16 & 17, woooooooooooow! Hahaha, echt eng hoe snel die tijd gaat! Ooooh, je hebt ook wat bij Jasper geschrveen!! Dan ga ik even heeel overdreven reageren voor IONTA!! YEAAUh

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen