Foto bij Three

Na dat we onze mokken in de gootsteen hadden gezet rammelde mijn maag en luid ook, nog al logies want ik had dan ook na dat ik in het vliegtuig was gestapt niks meet gegeten. "Woah! Was that your stomach? " Zei Lauren. "Kind of, haven't really eaten anything since i left Miami." Antwoorde ik haar. "Well what are we waiting on then, there is a bistro right around the corner here!" Riep ze enthousiast. We liepen haar flat uit en namen de trap naar beneden. En inderdaad net zoals ze zei was het knusse restaurantje maar een maar 100meter lopen.
      We namen plaats aan een tafeltje en ik keek de menu kaart door, 1 ding was zeker luxe was het hier niet maar ze hadden wel heerlijk engels eten en als er iets was wat ik gemist had dan was het dat wel. Niet veel later hadden we allebei ons eten al voor ons staan en was ik in gedachten verzonken. Dit bistro'tje moest ik onthouden voor als ik hiet weer eens terug kwam, het zag er knus uit en er klonk zachtjes de radio op de achtergrond wat het gezellig maakte. Plots hoorde ik een wel heel bekende stem uit de radio komen en ik spitste mijn oren, dat klonk als.. Nee dat kon niet, wie hield ik nou voor de gek. Ik keek naar Lauren die met een glimlach op haar mond mijn reactie zat te peilen. Maar iets in haar blik kon ik niet thuis brengen, het leek bijna wel alsof ze iets wist wat ik niet wist of mocht weten.
      "Something wrong Skye?" Vroeg ze. "I thought i just heard something, but i guess it was my mind playing tricks on me." Wuifde ik haar vraag weg. Ze haalde haar schouders op en at weer verder. Ik nam ook weer een hap van mijn eten, maar ondertussen gingen mijn gedachtes op volle touren. Ik dacht terug aan de laatste keer dat ik hem gezien had, die ene avond in de pub. Het was me allemaal te veel geworden, en was ook heel blij geweest toen ik achteraf van Lauren hoorde dat hij me niet in tranen had weg zien lopen. Na die avond had ik hem niet meer gezien, hij had nog wel een aantal pogingen gedaan om met te bellen maar die had ik genegeerd.
      Ik legde mijn bestek op mijn bord neer en keek naar mijn vriendin, ook zij had haar eten al op en was druk opzoek naar haar portomonee. "Lauren, this is on me. " Zei ik waardoor ze haar zoektocht staakte en me aan keek. "But.." Begon ze. "No but's you already paid for the taxi earlier, so dinner is on me." Zei ik resoluut. Hier mee leek ze genoegen te nemen en stond op van het tafeltje en ik volgde haar naar de uitgang, betaalde voor ons eten en ging samen met haar weer terug naar haar flat.
      Eenmaal terug in haar apartement, liet ze me de logeer kamer zien. Ik haalde mijn rugzak uit haar kamer en liep er mee naar 'mijn' kamer voor de komende tijd, want ik wist niet hoelang ik hier zou blijven. "Skye! Should we change in to our comfy clothing and stay in tonight? Maybe watch a movie and have some popcorn?" Riep Lauren vanuit haar kamer. "Yeah, sure sounds like a good plan!" Riep ik terug, en trok mijn jogging's broek aan. Samen ploften we met een grote schaal popcorn op haar bank, die belagelijk veel kussens had trouwens maar daar door was hij enorm comfortabel. Lauren zette de dvd aan en samen kropen we lekker onder een deken. We keken naar de film en kletsten over vanalles, Ik vertelde haar over mijn reizen naar overal en nergens, en op haar beurt vertelde ze me alles wat ik gemist had. Deze avondjes met mijn beste vriendin had ik echt gemist.





Het 2de hoofdstukje vanvandaag omdat ik de rest van het weekend niet thuis zal zijn.
Kortom ik zal geen hoofdstukjes kunnen uploaden, heel misschien zondag avond laat nog maar dat zullen jullie vanzelf we zien. Natuurlijk zal ik wel proberen nieuwe hoofdstukjes te gaan schrijven als ik de tijd vind.

Love and Rocketz,
Lot!

Reageer (5)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen