Foto bij ``188``

‘Nee!’ schreeuwt iemand. Ik spring bijna gelijk uit het bed en kijk om me heen. Sam schiet omhoog en kijkt me met grote ogen aan. We kijken op het bed naast ons. Dean lag niet meer te slapen. Ik kijk naar de deur en die staat open. Ik sta op en loop ernaar toe. Dean staat buiten met zijn handen in zijn haar. Sam en ik lopen naar buiten. Dean zakt op zijn knieën en ik hoor hoe hij bijna aan het huilen is. ‘wat is er gebeurt?’ Sam heeft duidelijk moeite niet te lachen. Blijkbaar had hij al gezien wat er was. Mijn mond valt open als ik de Impala zie. Hij is helemaal bekrast en de ruiten zijn in geslagen. ‘Barbra?’ vraag ik aan Sam. Hij knikt met ingehouden lach. Sam dacht waarschijnlijk hetzelfde als ik. Het was goed dat dit was gebeurd. Moest Dean maar minder vrouwen versieren. Ik haal mijn mobiel uit mijn zak en begin een nummer te zoeken. Niet veel later schalt het nummer bust your windows van Jazmine Sullivan eruit.


Sam kan nu niet meer stil zijn en we beginnen hard te lachen. Dean kijkt woedend naar ons. Hij loopt naar de auto en strijkt er zachtjes over heen. ‘wat heeft dat mens met je gedaan lieverd?’ ik rol met mijn ogen en kijk hoe Dean een paar keer om de Impala heen loopt. Dan komt het refrein van het nummer en begin ik mee te zingen. ‘I bust the windows out your car. You know I did it ‘cause I left my mark. Wrote my initials with a crowbar. And then I drove up into the dark’ Dean draait zich abrupt om. Hij stampvoet naar me toe en pakt me bij mijn kraag vast. ‘Jij hebt dit gedaan!’ ik trekt mijn wenkbrauw op.
‘Dean, ik lag naast Sam te slapen, hoe kan ik dit hebben gedaan?’ nu kan ik mijn lach niet meer verbergen. Dean laat me los en kijkt woedend van Sam naar mij. ‘zal wel!’ roept hij boos uit. Ik stop het nummer en loop op hem af.
‘moet ik helpen met repareren?’ Dean gromt wat. Ook al leek het eerder op een nee dan een ja besluit ik hem te helpen. ‘en dit kost je niet eens je kerstcadeau!’ zeg ik nog als ik de garage in de buurt bel. Ik was altijd al goed geweest met mensen over te halen, vooral als het manen waren zoals in de garage. We mochten bij hen de impala zelf op lappen, voor niets. Als de Impala voor grotendeels klaar is veeg ik mijn voorhoofd af. Even kijk ik naar Dean die naar mij kijkt. We hadden Sam weg gestuurd om eten te halen. ‘bedank’ ik schud mijn hoofd.
‘ik deed het voor de impala’ zeg ik met een knipoog. Dean grinnikt even. Voor ik er erg in heb plant Dean zijn lippen op mijn wang, strijkt zacht over mijn hoofd en gaat hij verder met de impala

Reageer (1)

  • Strawhat

    ‘I bust the windows out your car. You know I did it ‘cause I left my mark. Wrote my initials with a crowbar. And then I drove up into the dark’
    HAHAHAHAHA _O_

    Snelverderrr <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen