Foto bij × Prologue

Hope you'll like it. :)

Maddy:



Twijfelend keek ik naar Nicole, die met al het eten in een hoekje zat. Het appartement was een grote rommel. Twee jongens sprongen op de bank, de blonde jongen beende zich naar Nicole om het eten af te pakken. De twee andere jongens stonden naast me toe te kijken. Hun met een grote glimlach, ik op mijn beurt nogal geschokt.
Nicole had me gevraagd om mee te komen. Met een of andere groep op tour. Ze had een baan weten te bemachtigen als soort van babysitter. Iemand die voor ze kookt, helpt met ruzies oplost. En ze wist te vermaken plus wakker wist te maken. Alleen hadden ze er in totaal twee nodig. Dus Nicole had mij ook meteen gevraagd. Ik had verwacht dat het makkelijk zou zijn. Die jongens waren als het goed was allemaal rond de negentien. Waarom gedroegen ze zich als kleine kinderen. En dan te bedenken dat ik nog maar twee minuten binnen was. Ik moest zelfs de trap op rennen aangezien Nicole me had gebeld met dat ze werd aangevallen door een gorilla. Ik vond die blonde er niet eens op lijken.
Al mag ik niet zeggen dat ik ze kinderachtig vond. Ik was zestien, Nicole was zeventien. Maar ook wij konden overkomen als de ergste kleuters ooit. Maar enkel als we ons op ons gemak voelden. Dat was zo te zien voor Nicole al zo.

Maar genoeg uitleg over de situatie. Hi, ik ben Maddy. Ik ben dus zestien jaar oud en ben gevraagd door mijn beste vriendin Nicole van zeventien om mee te gaan op tour met een van de bekendste boybands ooit. Ook al had ik zelf nog nooit van ze gehoord. Maar dat doet er niet toe. Mijn hobby’s zijn Hello Kitty en Assassins creed. Ik ben verslaafd aan de plastation 3 en heb een boel geheimen. Ik heb nog nooit een vriendje gehad en zit er voorlopig ook niet op te wachten. Nicole daar in tegen is precies het tegenovergestelde. Ze is knap, en heeft een boel vriendjes gehad. Ook zij houdt van de playstation. Dat is zo’n beetje het enige wat we gelijk hebben. Nicole kan eten wat ze wilt zonder ooit maar dik te worden. Dertig dagen alleen maar patat zal voor haar geen probleem zijn. Voor mij wel. Ik kom al aan bij een klein iets. Dus ik moet erop letten. Ik zit daarom ook tegen het randje van overgewicht aan. Er zijn nog meer verschillen tussen Nicole en ik. Ik draag make-up. Aangezien ik me schaam voor mijn hoofd. Niet dat ik lijk op een barbie. Gewoon een klein laagje foundation en wat mascara, dat is alles. Nicole draagt geen make-up. Ze heeft donker, lang haar en een bleke huid. Ik heb donkerblond haar en ontzettend veel krullen. Natuurlijk hoor ik van mensen dat ik knap ben. Maar dat is de grootste onzin die ik ooit heb gehoord.
Maar dit is genoeg informatie over mij en Nicole. Jullie willen natuurlijk het verhaal lezen.
Ik ben Maddy, en dit is mijn verhaal.

Reageer (1)

  • Trouble258

    Goeie proloog ga het 1ste hoofstuk leze

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen