Foto bij One Shot 16 ~ Ziall

Verlegen keek ik Zayn aan die aan het koken was, speciaal omdat ik zei dat ik honger had. "Ga ervoor." Ik keek opzij om te zien wie dit in mijn oor had gefluisterd en zag Liam zijn grijnzende gezicht. "But he isn't gay." "You don't know." Ik zuchtte en draaide mijn gezicht weer naar Zayn die zich ook juist omdraaide en het eerste omeletje op mijn bord legde en me een knipoog gaf. Het was nieuwjaarsdag en we waren allemaal bij Louis thuis, we hadden hier het nieuwe jaar samen ingezet.
Ik at snel mijn omelet op en kreeg van Zayn een tweede terwijl de rest net begon aan hun eerste, direct kwam er een hele grote grijns op mijn gezicht. Toen ik gedaan had met eten, hadden de andere jongens ook net gedaan en ik stelde me recht. "We moeten nog elkaar's cadeautjes doen!" We hadden deze laten liggen en enkel die van de familie gedaan gisteren, niet degene die we voor elkaar hadden gekocht.
Alle cadeautjes waren uitgewisseld, ik had een nieuwe gitaar, 2 caps, een plectrum met onze foto en bon van Nandos gehad. "He Niall, ik heb nog niks gehad van jou." Ik keek op naar Zayn en direct werd ik rood, ik had mijn cadeau voor hem verstopt, omdat ik bang was het te geven, maar nu kwam Louis er toch mee af en gaf het aan Zayn. Snel keek ik naar de grond, omdat ik zijn reactie niet wou weten als hij het opendeed, het was een foto van ons twee te samen en een bon voor zijn tattooshop met een ontwerp er bij waar Ziall opstond.
Ik voelde een paar vingers onder mijn kin, waardoor ik wel moest opkijken en recht in de prachtige bruine ogen van Zayn keek. "Are you in love with me?" Ik slikte en knikte zachtjes, waarna ik zijn lippen op de mijne voelde en dat de jongens random dingen begonnen te roepen en begonnen te klappen, kreeg ik zelfs al niet meer mee..

~~~
Ziall feels..

Reageer (2)

  • Euforia

    N'awhhh Ziall all the wayyy cc; x

    1 decennium geleden
  • ThingsInLife

    Ahw

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen