Foto bij Route 1

Had een heel hoofdstuk geschreven wil ik net een foto zoeken klik ik op kruisje .__,
Ik dacht zo van NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Dus weer opnieuw.
Maybe you like it?

Ik en eevee lopen door het gras, eevee is een klein beetje gewond. Snel zoek ik op mijn pokedex wat eevee kan healen. Morningcity is nog ver weg. Daar staat ook de eerste gym met de gym leader. De pokedex laat een plaatje zien van een blauwe bes met tekst ernaast terwijl hij zegt:
Oran bessen. Oran bessen zijn bessen die pokemon en mensen vaak lekker vinden. Ze geven je energie om bijvoorbeeld weer te vechten. Ze zijn te vinden hoog in bomen of in lage struiken. ''Wil jij zo'n oran bes?'' vraag ik aan eevee nadat mijn pokedex klaar was.
''Eevee! Evee!'' antwoord eevee, dat is dus een ja. Ik kijk om me heen, bomen en lage struiken he? Ik zie alleen maar lege struiken in de buurt en na drie minuten bedenk ik me dat ik beter in bomen kan zoeken. Ik hou me stevig vast. Klim langzaam in de boom.. bijna.. En ja ik kom op een tak. Maar de tak krakt, oh nee! Ik val op de grond. ''Au!'' roep ik. Een meisje lacht, ze ziet er stoer uit maar toch schattig en is net zo oud als mij. ''Zoek je oran bessen? Ik heb je pokedex wel gezien hoor, hij lag nog op het gras.'' zegt ze. Ik krabbel overeind en zeg. ''Ik ben song, ik ben op reis om de champion te worden met mijn partner eevee. En ja, ja ik zoek oran bessen, eevee heeft net haar eerste gevecht gehad en ze verdient die bessen wel!'' Het meisje zegt ''Ik ben silvia, ook op reis. Ook om de champion te worden.. nou eigenlijk niet. Ik wil een van de elite vier worden alleen.. dan moet ik eerst de elite vier veslaan.'' Ik zeg ''Oke. En, wie is jou partner?''
Ze gooit een pokebal. ''Golduck is mijn partner.'' zegt ze. ''Hij is net geevoluweert.''
''Oke.'' zeg ik.
''Maar je zocht oran bessen?'' zegt silvia. Ik knik. Ze pakt blauwe bessen uit haar tas en gaat dan zitten op het gras. ''Een voor golduck.'' zegt ze terwijl ze een bes aan golduck geeft. ''Een voor eevee.'' zegt ze en geeft er een aan eevee. ''Een voor song en een voor mij!'' zegt ze weer en geeft me een blauwe bes. Die van haar eet ze gelijk op en golduck ook. Eevee twijfelt even maar is daarna enhausiast over hoe lekker het is. Ik proef hem ook. ''Lekker!'' zeg ik. Na een tijd word het avond. ''Oh we hebben de hele dag hier gezeten te spelen met onze pokemon!'' zeg ik.
''Maakt niet uit.'' zegt sylvia. Even later slapen we op het gras in de tent die ik meenam, en sylvia die van haar.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen