Image and video hosting by TinyPic" alt="Foto bij 15 Dumledore's secret identity" style="max-width:100%; display:inline;" />

Oh my lord.... Ik moet echt leren om vaker te schrijven, nu wordt het echt gewoon erg. Ik vind het leuk en ik doe het niet?! thaffuck

enjoy reading, persoonlijk vind ik dat dit hoofdstukje zuigt x3

Puntjuuhh POV


"Mmmm Banaan," riep Aloho uit "Heb ik eindelijk eens een lekkere smekkie!" Ik voelde me enorm opgelucht dat ze eindelijk weer normaal was maar tegelijkertijd vroeg ik me af hoe vaak ze dit soort 'aanvallen' nog zou gaan krijgen. Ik had het Harry nog niet verteld maar ze is een deatheater, en dat blijf je voor het leven. Aloho knipperde met haar ogen en het duurde even voordat ze zich besefte wat er precies was gebeurt. "Dat was Voldie." stamelde ze "Oh my gawd, dat was Voldie!" Nog voordat iemand kon reageren had ze haar mouw al omhoog geschoven en haar toverstok op haar dark-mark tattoo gezet. "Kom mijn vrienden! Kom en laat ons feesten als dementors in disneyland" Binnen een paar seconden was er een hele groep deatheaters om haar heen verzameld. "We moeten onze meester redden!" schreeuwde Aloho ze toe. Achter me hoorde ik een geschrokken geluidje.
""Nee!" piepte Harry. Het was overduidelijk al te laat dus om ervoor te zorgen dat hij stopte met piepen propte ik een smekkie in zijn mond. Even later begon Aloho weer onzin uit te kramen:
"Geluk is aan mijn zijde! Bedankt Felix!" Op dat moment vliegt Perkie voorbij, hangend aan de poten van zijn feniks.
"Is hij weer naar azkaban gestuurd?"
"Ja ik was erbij, het was zo zielig!" antwoordde Harry me. Bij wijze van troost gooide ik een doos smekkies naar hem toe. Aloho keek in de richting van waar de verschijning van Voldie was verdwenen.
"Meester...?" mompelde ze. Harry zag dat ik nadenkend op mijn bezem zat.
"Waar denk je aan?"
"de Smallhart-way" zei ik terwijl ik Aloho's geheugen wiste. Ze knipperde even met haar ogen.
"Op naar Nederland!" riep ze ineens met haar gebruikelijke hyperheid. "Harry, pass me een chocokikker!" Harry gooide een paar dozen en zo vlogen we verder, niemand lette erop dat een stuk of tien deatheaters alle bewegingen van Aloho volgden.
"En wat doen we nu met deze deatheaters?" vroeg Perkie, die nog steeds langs ons hing.
"Deatheaters?" Aloho keek om. "Mijn vrienden, laten we doorgaan, onze meester heeft ons nodig."
"Gebruik dit" fluisterde Harry in mijn oor terwijl hij me iets gaf. Ik zag dat het zijn onzichtbaarheidsmantel was en gooide hem om ons heen. Ik probeerde mijn stem zo goed mogelijk te vervormen en begon met mijn speech:
"Trouwe volgelingen, ik kan dit wel alleen af, Aloho mag blijven, maar de rest, scheer je weg, ik heb jullie niet nodig." imiteerde ik de stem van Voldemort. De Deatheaters verdwenen en alleen ik, Harry, Aloho en Perkie bleven over.
"We zijn eindelijk veilig, voor zover dat mogelijk is op 300 meter hoogte dan." zuchtte Harry.
"Nee dat zijn jullie niet," klink het vanuit de richting van Perkie, alleen was Perkie er niet meer, In zijn plaats hing Voldie. Aloho begon vliegend rare eergebaren te maken.



Presentator: En onze volgende gast van vandaag is........ Perkie
Publiek: *Klapt wild*
Presentator: Goedenavond, ga toch zitten.
Perkie: oke *gaat op de grond zitten*
Presentator: O.o
Publiek: O.o
Presentator: Is dat je natuurlijke haarkleur?
Perkie: Nee, ik heb meer een soort zilvergrijs, dit is meer de kleur van de glitter waar kinderen mee spelen en in stikken.
Snape: *komt het podium oprennen en sleurt perkie mee terug aan zijn baard*
Presentator: Nu deze traumatische gebeurtenis voorbij is, zal ik verdergaan met de gebruikelijke onzin.
Er klinkt een vrolijk liedje door de speakers.
Presentator: Volgende nummer!
Er klinkt een dramatisch muziekje door de speakers.
Presentator: Waarom blijft Aloho Voldie vereren? Is PP wel te vertrouwen? Wat is er met Felix gebeurt? Houden dementors van kaas? Wat is Voldie van plan? Zijn er smekkies met de smaak van schoenen? En is Perkies natuurlijke haar echt zilvergrijs? ZIE HET HIERRRRRRRR.
De lichten gaan uit.
Stem van Aloho: We houden een wedstrijd, wie nu drie rondjes draait en op zijn of haar hoofd gaat staan wint een boek vol met drarry smut
De lichten gaan weer aan.
Drarryfans: *draaien drie rondjes en gaan op hun hoofd staan*
Stem van PP: Nee grapje hihihihihihi.
Drarryfans: *zijn beledigd en gaan naar huis in een roze ruimteschip*
Presentator: Ik ben moe dus jullie moeten hier allemaal weg!
Het licht gaat uit en de beveiligers leiden iedereen naar buiten naar hun voertuigen die allemaal roze zijn gespoten

Reageer (1)

  • Gisborne

    Hahahaa xD
    Geniaal ^^
    Snel verder? =3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen