In dit hooftstuk komt aurora er achter dat ze de avatar is.

Ik zit op een brug rand. Ik stuur een klein straaltje water er uit naar me toe. Ik maak er een bal van en stuur het vieze water uit de water bal. Ik stuur de waterbal naar mijn mond en drink ervan. Jake komt aan. ''Aurora..'' zei mijn broer. ''Ik moest dit vertellen.. aurora, jij bent de avatar.''
''Wat?!'' riep ik hard. Was dit een grap ofzo?
''Ik lieg niet! Vraag maar aan meester Ice!'' zei hij maar ik wist al dat hij niet loog.
''Wat moet ik nu!'' zei ik.
''De vier naties leren en dan dat geestwereld brug ding en dan de vuurnatie bevechten.'' zei hij of het super simpel was.
''Denk je nou echt dat dat makkelijk is?!'' zei ik boos.
''Dat zeg ik niet, ik zeg alleen dat je snel moet zijn. De vuurnatie maakt plannen, ik weet het zeker!'' zei hij terug. Hij loog niet, IK was de avatar.
''Bewijs het!'' roep ik terug.
''Ik kan het bewijzen maar het word een gevaarijke missie.'' zei hij.
''Best!'' riep ik voordat ik het besefde.
''Morgen dan. Niet nu.'' zei hij en liep weg. Ik zuchtte, wat moest ik nu doen? Ik moet nu alle vier de naties leren en onthouden hoe ik dat bestuur én ook nog de geestwereldbrug ding zomaar een twee drie uitvinden. De zon ging al onder. Ik zuchtte en stond op. Ik liep door de sneeuw naar het hok. Het hok was de plek waar mijn huisdier, een tijger die ik had getemd, Roar zat. Roar was mijn beste vriend en ieder avontuur deden we samen, hij vond het zelfs niet erg als ik op zijn rug reed. Jake had ook een dier, een ijsbeerhond. Ik ging het hok binnen en ging zitten. Roar begroette me en likte me. ''Roar.. je moet me helpen.'' zei ik. Roar keek me vragend aan. ''Ik ben de avatar, en moet nu de vier naties leren en dat is niet makkelijk!'' zei ik. Roar likte me weer. Hij zei een soort van ''Dat kun je wel, ik weet het zeker!'' Ik aaide hem en ging daarna terug naar mijn huis, want het was al middernacht.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen