Sorry voor het lange wachten en het korte stuk maar goed nieuws ik ben wer een soort van terug!

-Feliz pov-
Ik twijfelde even, maar ging toch op zijn schoot zitten. Door de starende blikken van Liam en Harry voelde ik me nogal ongemakkelijk, Niall sloeg ook nog eens zijn armen om mijn buik heen waardoor rood begon te worden.
Gelukkig duurde het niet lang voordat iedereen op z'n eigen plaats moest gaan zitten en hun gordels om moesten doen.
De landing werd ingezet en verliep goed en gelukkig ook zonder oorpijn.

-Liam pov-
Ik had net in het vliegtuig de andere ingelicht over mijn plan om Niall en Feliz samen te krijgen en eenmaal in het hotel aangekomen ging het plan meteen in werking. "Goedemiddag, we hadden gereserveerd onder de naam Payne" zei ik tegen de receptioniste, "klopt, 3 twee persoonshutten" noemde de vrouw op, "ik ga met Harry!" Riep Louis meteen, "ik met Liam" zei Zayn. Ik zag Niall en Feliz vanuit mijn ooghoeken een beetje naar elkaar lachen, volgens mij vonden ze het helemaal niet zo erg dat ze samen zouden verblijven. We liepen allemaal met iemand mee dienons naar onze hutten begeleidde, en in onze hutten aangekomen legde we onze spullen neer en genoten van het uitzicht. "Niall lijkt wel gelukkig te zijn met Feliz" begon Zayn, de pijn in zijn ogen was te zien,"jij hebt gevoelens voor haar?" Vroeg ik verbaasd, "al sinds dag 1" zei hij beschaamd.
Ik keek hem met grote ogen aan, "maar ik zag hoe ze naar Niall keek en hij naar haar, de vriendschap met Niall is me veel waard Liam en ik heb hem nog nooit zo gelukkig gezien als nu" sloot hij zijn verhaal af, " je bent een erg goede vriend Zayn, Niall mag blij met je zijn. En je vind wel een ander, dat weet ik wel zeker!" Steunde ik hem.

-Niall pov-
Ik was zo blij dat ik een hut met Feliz mocht delen, maar ik wist zeker dat Liam dit met opzet had gedaan, niet dat het iets uitmaakte. Feliz pakte haar koffer uit en lachte lief naar me, ik stond op en liep naar haar toe, legde mijn handen op haar heupen en trok haar dicht tegen me aan. Feliz plaatse op haar beurt haar handen in mijn nek en ik plantte mijn lippen voorzichtig op die van haar, "ik heb je gemist" fluisterde ik tegen haar lippen, "ik jou ook Nialler, ik jou ook" fluisterde ze terug.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen