Foto bij Antwoorden Quiz 'Ken jij Ed Sheeran Lyrics goed?'

Hoeveel had jij er goed? :D

DOE DE QUIZ HIER. http://www.quizlet.nl/quiz/384110/ken-jij-ed-sheeran-lyrics-goed/

1. Open bier flesjes, maar nooit champagne.
Drunk.

2. Ik weet niet wanneer ik me gadachten verloor, misschien die keer dat je van mij was.
Miss you.

3. Ik ben een arme zwerver, reizend door deze wereld alleen.
Wayfaring stranger.

4. Vraag jij jezelf ooit af of de sterren schijnen voor jou?
Autumn leaves.

5. Ik ben altijd slecht geweest in computer spelletjes, je broer versloeg me altijd.
Wake me up.

6. Ik was gemaakt om je warm te houden, maar ik ben koud als de wind waait, hou me vast in je armen.
Kiss me.

7. Het is te koud voor engelen om te vliegen. Een engel die sterft, in het wit, gesloten ogen, hopend op een beter leven.
The A team.

8. Ze zeggen dat naar boven en beneden gaat, net alsof ik f*ck in een lift.
You need me, but I don't need you.

9. Ze is als koude koffie in de morgen. Ik ben dronken van gister whiskey en cola.
Cold coffee.

10. Ze doet alsof ze de worden kent van een liedje die ze nog nooit heeft gehoord.
Gold rush.

11. Je ziet dat ik probeer terug te krijgen wat van mij is.
Sunburn.

12. Je kan bij me liggen, met je kleine voet, half slapend.
Small bump.

13. Ik heb geld nodig, maar ik ben te verlegen om het te vragen. Ze heeft me friet gekocht, ik heb haar verteld dat ik an haar houd en dat ik haar nodig heb.
One night.

14. Mij mij, mij mij, oh geef me liefde.
Give me love.

15. Mijn 3 woorden hebben 2 betekenissen, er is 1 ding in mijn gedachten. Het is allemaal voor jou.
Lego House.

16. Mijn tong is in brand, ik wil zeggen Elliot.
Nando's skank. (:

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen