Foto bij Eight

Nadat ik een excuus over dat ik naar de wc moest tegen Hayden had gemompeld was ik richting Lauren gelopen en haar aan haar arm mee getrokken naar de wc's. Eenmaal samen in een hokje keek Lauren me verbaasd aan. "Skye, what happend? Are you alright?" Vroeg ze toen ze de blik in mijn ogen zag. Ik kon met moeite mijn ademhaling onder controle houden. "He.. he.." Haperde ik. "He's here.." Kreeg ik er ten slotte uit. "Who's here, Skye who?!" Ze legde haar beide handen op mijn schouders en dwong me haar aan te kijken. "Him!" Wist ik te zeggen waarna ik stond te trillen op mijn benen. Lauren keek me verward aan tot ze plots doorhad over wie ik sprak. "Oh.. You sure?" Vroeg ze voorzichtig. Ik keek haar vol ongeloof aan, meende ze dit nou meende ze nou echt dat ik dit uit mijn duim stond te zuigen. "Hell yeah i'm sure!" Riep ik gefrustreerd. "Alright sorry, didn't mean to upset you even more." Zei ze kalm.
      "Oh Lauren, can we please go home? I really don't wanna be here anymore."Smeekte ik haar na een tijdje. "Yeah sure, come one lets go." Ze pakte mijn hand en leide me de wc's uit richting de uitgang. Plotseling voelde ik een hand op mijn schouder waardoor ik een gilletje slaakte. Ik draaide me om, voorbereid op het ergste, maar het bleek Hayden te zijn gelukkig. "Are you going home?" Vroeg hij. Ik knikte en hij leek het erg jammer te vinden dus besloot ik dat ik hem mijn nummer wel kon geven. "Can i have your phone really quick please?" Vroeg ik. Hij keek me even aan maar snapte toen wat ik bedoelde, en gaf me zijn mobiel. Nadat ik mijn nummer had in gevoerd gaf ik hem zijn mobiel weer terug. "It was really nice meeting you Hayden." Zei ik. Lauren trok aan mijn hand als teken dat ze door wou. "Call me sometime yeah?" voegde ik er nog snel aan toe. "Yeah sure i will, it was really nice meeting you too.. ermm.." "Skye, my name is Skye. Bye!" Riep ik voordat ik samen met Lauren naar buiten liep.
      We zaten samen op de achterbank van de taxi, en meteen begon Lauren. "You just saw.. 'Him' and wanna leave, but you still have time go give that guy your number?" Vroeg ze verward. "Yeah sorry about that boo, i just like him. And you always said that it would kill me to find some friends." Lauren zuchtte en gaf me daar ook wel gelijk in.
      Na een taxi rit van 20min waren we eindelijk thuis, samen betaalde we de man en liepen naar Lauren haar appartement. Ik stapte uit mijn schoenen en liet me lang uit op de bank vallen maar ik stond al snel weer op toen ik mijn maag voelde protesteren. Ik liep snel naar de wc en spuugde alles eruit, de drank en de schrik die ik vanavond had gehad werkten niet echt goed samen. Lauren kwam achter me staan en hiel mijn haren vast terwijl ze over mijn rug aaide. Ik zakte tegen de muur en begon te huilen, gewoon van alle schrik. Ze sloeg haar armen om me heen en trooste me zachtjes. Even later had Lauren me naar mijn bed geholpen en de dekens over me heen geslagen. "Just get some rest boo, everything will be better in the morning." Zei ze zachtjes en sloot de deur toen ze mijn kamer verliet.
Ik zuchtte en realiseerde me voor de zoveelste keer dat ik van geluk mocht spreken met zo'n vriendin als haar, waarna ik in een diepe slaap vol nachtmerries zakte.





Omdat mijn inspiratie foor deze story op het moment wel een bodemlozen put lijkt, nog een stukje!
Mocht je vragen hebben over mij, de story of wat dan ook.. Let me know and i'll gladly answer them!
Love and Rocketz,
Lot!

Reageer (1)

  • Lugano

    Awhh Skye tochh :a

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen