Je twijfeld een beetje en neemt dan toch maar het gele briefje.
Een van je vriendinnen steekt haar hoofd buiten de deur en gilt 'Yellow!', zodat de jongens ook weten wie naar de donkere kamer moet gaan. een beetje onwennig ga je de trap op, voorzichtig, want ook hier is alles donker.
Met een zenuwachtig gevoel in je maag open je zachtjes de deur en gaat de kamer binnen.
Het is echt donker.
Uit angst ergens tegen te lopen, blijf je maar gewoon met je rug en je handen nog tegen de deur staan.
Plots hoor je iemand bewegen.
Oja, dat is waar ook, je was hier niet alleen.
Een hand raakt de jouwe aan. je verstijfd van die aanraking. Hij verstrengeld zijn vingers met die van jou en trekt je wat dichter naar hem toe. Zachtjes streelt hij over je wang, die daardoor wel in brand lijkt te staan. Dan voel je zijn heerlijke adem over je kin en lippen strijken en niet veel later drukt hij dan zijn lippen tegen de jouwe. ze zijn zo zacht en teder, en toch ook zo voorzichtig, alsof hij bang is ze te breken. Maar wanneer jij eindelijk ontdooit sla je je handen rond zijn nek en kus je hem terug. Hij begint zachtjes je rug te strelen wanneer de kus dieper wordt. Zijn tong glijdt even licht over je onderlip, alsof hij toestemming vraagt om je mond verder te verkennen. Dat laat je maar al te graag toe en weldra zijn jullie tongen verwikkeld in een ingewikkeld spel.
Veel te vroeg hoor je de wekker afgaan. Die 7 minuten waren voorbij gevlogen. je was nu wel echt benieuwd met wie je zojuist zo heerlijk had staan zoenen. Je opent de deur en komt tot de vaststelling dat beneden een licht brandt.
Voor je de deur helemaal sluit, kijk je achterom. je ziet nog net hoe een blonde haarlok achter de hoek verdwijnt...

<3

Reageer (1)

  • siem

    Nialler

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen