Over die briefjes hoef je niet lang na te denken, je neemt gewoon je eigen lievelingskleur, blauw.
Je vriendin gaat even buiten de deur en roept 'Blue!' in de richting van de kamer van de jongens. Nu weten zij ook wie ze naar de donkere kamer moeten sturen. Langzaam ga je de trap op, het is donker en je wilt niet vallen. Als je voor de deur staat aarzel je even, maar gaat dan toch maar binnen.
Je ziet geen hand voor je ogen, zo donker is het.
Toch zet je een paar stappen vooruit. En nog een.
Dat had je beter niet gedaan, want je struikelt en valt voorover. Gelukkig stond er een bed om je op te vangen.
Een zacht gegrinnik vult de kamer. Je schiet recht en probeert nog een geluid op te vangen. Maar helaas, je hoort niets meer.
Dan voel je plots de matras links naast je inzakken. Een hand streelt het haar uit je nek en blijft dan op je schouder liggen. Een andere hand komt op je wang te liggen en draait je gezicht naar hem toe. Nog voor je tot 3 kan tellen, zijn twee warme lippen op die van jou gedrukt. Je handen bewegen zich als vanzelf naar zijn borst en voelen hoe gespierd die is. Zijn handen zakken nu allebei naar je onderrug en beginnen die te strelen.
Je tikt even met je tong tegen zijn onderlip, waarna hij zijn mond opent en jou binnenlaat. Inmiddels zijn zijn handen onder je truitje geglipt en strelen nu je blote rug. Ze gaan steeds hoger, maar dat vind je helemaal niet erg. Jullie kus gaat zo mogelijk nog dieper, je handen zijn al naar zijn buik gezakt. Duidelijk tevreden over de sixpack die je daar voelt, kan je het niet laten om even dromerig te zuchten.
Dan hoor je die verdomde wekker afgaan. Jullie zuchten allebei en lachen. Wanneer je al op de gang staat, valt het je ineens op.
Die lach, die herken je van ergens, ja, die zware stem ken je...


<3

Reageer (1)

  • siem

    Louis of Liam

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen