Rood spreekt je meteen aan. Rood is de kleur van de liefde, het is niet abnormaal dat een passioneel iemand als jij dus voor rood kiest.
Je vriendin steekt haar hoofd buiten en gilt 'Red!'. Je bent wel benieuwd naar wie er boven op jou zit te wachten.
Snel strompel je de trap op, je wil zo snel mogelijk daar zijn. Zachtjes open je de deur en doet hem meteen achter je weer dicht.
Het is echt pikdonker. Je volgt de muur tot je geschuifel hoort.
Even later wordt je lichaam zowat geplet tussen de muur en het lichaam van de jongen die nu ineens voor je is komen staan. Meteen worden een paar lippen in je hals gedrukt. Eerst bijt hij zachtjes op je huid, om daarna de pijn te verzachten met zijn tong.
Dit zou zijn tekens achterlaten. maar dat vind je niet erg, je houd wel van zijn aanpak. Wanneer je zijn tanden even later over je oorlelletje voelt schrapen, kan je een zachte kreun toch niet onderdrukken. Zijn handen zakken van je rug naar je kont en blijven daar hangen. Eindelijk besluit hij de rest van de 7 minuten nuttig te gebruiken en drukt hij zijn lippen dwingend op de jouwe. Wanneer zijn tong over jouw onderlip glijd, kan hij het niet laten om even in je kont te knijpen. Jouw handen, die eerst in zijn haar zaten, laat je nu naar zijn buik glijden. Zonder aarzelen trek je zijn t-shirt uit en laat je je handen over zijn gespierde borstkas dwalen. Wat lager is ook duidelijk een sixpack aanwezig. In één beweging laat hij zijn handen verder naar beneden glijden en tillen ze jouw benen op, zodat jij ze om zijn middel kan slaan. Terwijl jullie tongen nog steeds lustig aan het ronddraaien zijn, laat hij ook zijn handen onder jouw shirtje verdwijnen.
Maar dan gaat helaas de wekker af.
Met een zucht laat hij je los. Je streelt nog een keer zijn wang, maar je hand komt een beetje te ver terecht, waardoor je eerder zijn oor streelt.
Maar wacht eens, voelde je nou net een oorbel?
Je draait je om en met een speelse tik op je kont verlaat je de kamer. Wie zou dat geweest zijn?
Je hebt er wel een idee van...


<3

Reageer (3)

  • siem

    Zayn

    8 jaar geleden
  • Evyta

    Zayn

    1 decennium geleden
  • Evyta

    Zayn

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen