Foto bij DEEL 1

Het is zover.
Jij staat op het punt met je vriendinnen naar het concert van je favoriete band te vertrekken.
Welke band? One Direction natuurlijk!
En het beste is dat je die ene wedstrijd gewonnen hebt. Nu kan je je vriendinnen verassen met speciale vip-tickets! Na het concert zullen jullie een hele avond met de jongens mogen doorbrengen!
Als je vriendinnen dit horen, flippen ze zowat, ze krijgen immers de kans om elk hun favoriet te ontmoeten.
Het concert zelf voldoet aan alle verwachtingen, het is zelfs beter. De jongens zingen allemaal fantastisch goed en natuurlijk zien ze er elk ongelooflijk goed uit.
Na het concert worden jullie backstage geleid. een deur wordt geopend en daar zitten ze op jullie te wachten. Jij probeert met alle kracht die je hebt niet te flippen als je hem ziet, net zoals je 4 vriendinnen. Dat lijken ze wel te appreciëren. Jullie maken uitgebreid kennis en guess what, je favoriet bleek zo mogelijk nog leuker te zijn!
'Let's do something fun.' stel je voor, je bent het praten een beetje zat.
'Like what?' vraag Harry.
'I know! let's play 7 minutes in heaven!' stelt Louis enthousiast voor. iedereen gaat akkoord en je gaat met je vriendinnen naar een andere kamer zodat de jongens de spullen kunnen klaarleggen.
'We're ready, you can come in!' riep Liam. en wanneer jullie je de kamer binnengaan, verdwijnen de jongens. Ze mogen natuurlijk ook niet zien met wie ze in die donkere kamer zouden terechtkomen. Je sluit de deur en dan zie je vijf briefjes, elk een andere kleur, op tafel liggen.
Jij mag beginnen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen