Foto bij DEEL 2

Deel 2 is 16+ !!

De laatste van je vriendinnen verschijnt weer na haar avontuurtje met een van de jongens in de donkere kamer.
Jullie kijken elkaar allemaal even aan en beginnen op hetzelfde moment te gillen en opgewonden op en neer te springen.
Als jullie wat gekalmeerd zijn, beginnen jullie je luidop af te vragen met wie jullie nu eigenlijk zouden gezoend hebben.
Maar niemand durft een vermoeden uit te spreken, het zou ook nogal genânt zijn als later dan zou blijken dat je het fout had.
Terwijl jullie zo leuk zitten te roddelen, merken jullie niet dat de jongens intussen ook binnengekomen zijn.
Jij moet zonodig weer dramatisch doen en gilt ‘This was soooo nice!’ en je laat je achterovervallen, waardoor je de geamuseerde gezichten van de jongens opmerkt. Meteen schiet je overeind en ook je vriendinnen draaien zich geschrokken om. De jongens vinden het wel grappig en al snel liggen jullie allemaal in een deuk.
Jullie praten nog wat verder tot Niall meedeelt dat hij doodgaat als hij niet meteen iets te eten krijgt. Jullie besluiten dan ook om samen een leuk restaurantje te zoeken en te gaan eten. Jullie worden uiteraard gebracht in een limo en het restaurant, eigenlijk het restaurant van het hotel waar de jongens verblijven, is helemaal leeg, speciaal voor jullie. Nu kunnen jullie samen met de jongens in alle rust eten.
Jullie gaan allemaal zitten, jij natuurlijk vlak naast hem.
Al snel wordt er besteld en even later zit je te genieten van het heerlijke eten op je bord.
Jullie praten honderduit over vanalles en nog wat, behalve over wat er met wie in de donkere kamer is gebeurd. Ook de jongens durven zich blijkbaar niet uit te spreken.
Eerlijk gezegd begin je dit nu toch wel beu te worden, je wil immers weten met wie je zo heerlijk hebt staan zoenen. Je hebt wel een idee, maar uit angst om compleet af te gaan als het niet waar is, zwijg je. Wat je niet weet, is dat de jongens zelf al een plannetje hebben uitgedokterd om te weten te komen wie wie heeft gekust.
De avond gaat voort en tussen het hoofdgerecht en het dessert kan je je niet meer inhouden.
‘Okay guys, I really need to know who I kissed this afternoon.’ En meteen is het stil. Niemand reageert en je voelt je wangen warm worden. Hij ziet dat je bloost en probeert je te helpen.
‘I think we all wanna know. But I have an idea, let’s just do the same, but with the lights on this time, okay?’ Jullie stemmen allemaal in en jij gaat met je vriendinnen even op de gang wachten. Dan komen ook de jongens buiten en verdwijnen in alle richtingen.
Jullie gaan terug naar binnen en op de tafel zie je de bekende briefjes liggen.
Deze keer echter, staat op elk briefje iets op geschreven...

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen