Je werpt een snelle blik naar je vriendinnen en pakt dan snel het gele briefje van de tafel.
‘Come to the staircase and go upstairs 'till you can’t go any further. That’s where you’ll see me ’
Je voelt de bekende blosjes al op je wangen komen. Nu word je wel erg benieuwd naar hem, zou je vermoeden juist zijn? Uit dit briefje kan je helaas niets te weten komen, dus ga je op pad.
Na wat lijkt een hele lange tijd, komt het eind van de lange trap in zicht. Wanneer je de laatste verdieping bereikt, voel je je best dom, waarom heb je nou niet gewoon de lift genomen? Je loopt de laatste treden op en komt dan voor een deur te staan.
Wanneer je die opentrekt, waait een koude wind je om de oren. Je bent gewoon op het dak van het megahoge hotel beland!
Je neemt een paar stappen, maar blijft toch maar ver genoeg uit de buurt van de rand. Je hebt niet bepaald zin in een vrije val van zo hoog om daarna je nek te breken. Dan zou je nog niet weten wie je nou gekust had!
Je kijkt wat om je heen en dan trekt een zwak lichtschijnsel je aandacht. Wie het ook is, je kan hem nog steeds niet zien door dat verdomde muurtje dat jullie nu nog scheidt. Je loopt eromheen en staat meteen weer stil wanneer je hem ziet zitten. Een huge smile verschijnt op zijn gezicht als hij jou ziet.
‘I’m so happy to see you!’ riep Niall blij uit.
Jij kon een glimlach ook niet onderdrukken, je bent blij dat hij nu voor je neus staat. Je trekt je ogen los van Niall en ziet dan dat hij een dekentje, een paar kussens en een kaars had klaargezet. Dat verklaarde het zwakke licht, en achter dat muurtje stond die meteen ook uit de wind, daar was het vast warmer…
Meer tijd om na te denken kreeg je niet, want Niall trok je in zijn armen. Zo kon je je natuurlijk ook verwarmen. Na zijn heerlijke geur op te snuiven, til je je hoofd een beetje op zodat je in zijn ogen kan kijken. Ze zijn zo diep, zo blauw, je verdrinkt er zowat in. Langzaam brengt hij zijn gezicht dichter naar het jouwe. Na wat lijkt een eeuwigheid te zijn, voel je eindelijk zijn warme lippen op de jouwe. Je kan je niet anders dan gelukzalig zuchten. Dit moment is perfect.
Hoewel jullie geen haast hebben, niemand zou jullie hier komen zoeken, wordt jullie kus al snel dieper. Je gaat er helemaal in op, daardoor merk je niet dat verschillende kledingstukken op de grond worden gegooid. Een koude windvlaag zorgt ervoor dat je weer bij bewustzijn komt.
Je scheurt je van Niall af en trekt hem mee naar beneden, achter het muurtje is het immers warmer. Niall komt boven je hangen en begint je hals te kussen. Dan merk je pas dat jullie beiden enkel nog je ondergoed aanhebben. Je hebt blijkbaar meer gemist dan je dacht. Bijna automatisch til je je rug een beetje op zodat Niall je beha kan uittrekken.
‘You’re beautiful.’ Fluistert hij liefdevol. En meteen kust hij weer verder naar beneden. Je ademhaling verzwaard aanzienlijk wanneer hij bij de band van je slipje aankomt. Hij kijkt even vragend naar je op en pas als jij toestemmend geknikt hebt, trekt hij hem naar beneden. Daarna begint hij je benen te kussen, je houdt het bijna niet meer uit. Langzaam vervolgt hij zijn weg naar boven, naar de plaats waar je hem het liefst zou hebben. Wanneer hij daar aankomt en je zijn adem kan voelen, kan je een luide kreun niet meer inhouden.
‘Niall please!’ weet je uit te brengen.
‘What’s the matter love?’ vraagt hij speels, waarna hij een klein likje geeft. Een rilling gaat door je lichaam heen wanneer hij dat doet. Maar je kan nu echt niet meer wachten.
‘Fuck the foreplay.’ Zeg je, en met je voeten duw je zijn boxer weg. Je grijpt hem vast bij de kraag van zijn shirt en trekt hem naar boven. Je drukt je mond hard en dringend op de zijne en duwt hem omver zodat je je op hem kan laten zakken. Met hem in je begin je te bewegen. Steeds harder en harder, al snel zijn jullie beiden helemaal bezweet. Dan voel jij dat bekende gevoel door je heen stromen, het gevoel dat je je hoogtepunt bereikt hebt. Als Niall nog een keer hard stoot, weet je dat ook hij het zijne gehad heeft.
Uitgeput laat je je op hem vallen en hij houdt je teder vast. Zo blijven jullie nog een tijdje liggen, van de kou hebben jullie helemaal geen last meer.
‘Would you like to go out with me sometimes?’ vraag je hem, toch een beetje onzeker.
‘Of course, I just can’t resist a gorgeous girl like you! Seriously, I really like you.’ Zegt hij met een glimlach, en samen blijven jullie nog een tijdje liggen, genietend van elkaar.

<3

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen