Je kijkt een beetje twijfelend naar het blauwe briefje. In tegenstelling tot je vriendinnen weet jij helemaal niet zeker met wie je in die donkere kamer had staan zoenen. Je hoopt natuurlijk wel op hém, maar je kan niet zeker zijn.
‘Follow the arrows ’ dat is alles wat erop staat. Verward kijk je om me heen en ja hoor, recht voor je, op de muur, hangt een kleine, blauwe pijl. Je volgt ook de volgende en verlaat zo het restaurant. Je volgt ze helemaal de gang door, dan de hal, dan nog een gang en uiteindelijk kom je uit bij de grote deuren naar de tuin. Nuja, tuin, park is eigenlijk een betere beschrijving. Recht voor jou bevindt zich een reusachtige ronde fontein die verlicht wordt door verschillende spots. Het geheel geeft een soort magische sfeer. Dat gevoel wordt nog eens versterkt doordat er niemand anders is.
Je volgt de laatste pijl en loopt recht op de fontein af. Nog steeds nadenkend ga je op de rand zitten. Genietend van het zachte briesje sluit je even je ogen. Als je ze terug opent, kijk je recht in zijn ogen.
Liam.
‘I’m glad to see you here, babe.’ Fluistert hij en kust zachtjes je voorhoofd.
‘Me too, Liam.’ En dat meen je, je bent echt blij. Voor even staren jullie in elkaars ogen, tot hij zijn handen om je gezicht legt en zijn lippen op de jouwe drukt. Dit moet zowat de beste kus ooit zijn!
Zachtjes tikt hij met zijn tong tegen je lippen en al snel zijn jullie tongen verwikkeld in een hevig spel. Jouw handen liggen inmiddels rond zijn nek, die van hem zitten verstrikt in je haar. Maar niet voor lang. Voor je het weet heeft hij je al opgetild en nu draagt hij je, op weg naar het minibos in het midden van de reusachtige tuin. Als jullie aankomen op een kleine open plek, net groot genoeg voor jullie twee, legt hij je voorzichtig neer in het gras.
‘You’re beautiful, beautiful.’ Zegt hij met een oprechte glimlach. Als antwoord trek je zijn gezicht weer naar dat van jou en je handen trekken aan de boord van zijn shirt. Hij heeft door wat je wil doen en trekt snel zijn shirt uit. Hij is werkelijk prachtig. Je laat je handen even over zijn gespierde lichaam dwalen, tot ze bij de rand van zijn broek aankomen. Daar houdt hij je tegen.
‘We’re not in a hurry, are we?’ vraagt hij speels. Je bloost even en zegt niets. Met jouw handen nog steeds in de zijne brengt hij zijn lippen weer naar de jouwe. Terwijl hij je passioneel kust, opent hij langzaam de knoopjes van je blouse. En hij stopt niet wanneer de knoopjes op zijn, hij ritst meteen ook je broek open en trekt die uit. Nu lig je daar nog enkel in je beha en bijpassende string. Hij laat zijn ogen even goedkeurend over je lichaam glijden, maar lang kan hij er niet van genieten, want jij begint nu ook aan de knopen van zijn broek. Hij kreunt even als je bij het uittrekken even de voorkant van zijn boxer aanraakt. Hij drukt je snel weer in het gras en komt boven je hangen. Hij geeft je natte kussen in een rechte lijn naar beneden. Even blijft hij hangen bij je borsten om je beha uit te doen, maar hij gaat al snel weer verder. Ook bij de rand van je string aarzelt hij even, maar trekt die dan toch langzaam met zijn tanden naar beneden. Een zachte kreun verlaat je mond wanneer je zijn adem over je intiemste plekjes voelt blazen. Een luide kreun volgt wanneer je zijn tong voelt.
‘Wow baby, you’re wet.’ Kreunt Liam. Snel trek je hem naar boven zodat je hem kan verlossen van zijn boxer. Je laat je hand even op en neer gaan over zijn lid, maar blijkbaar is Liam al klaar. Met zijn handen duwt hij je benen een beetje uit elkaar en komt bij je naar binnen. Terwijl hij zachtjes stoot, laat hij zijn lippen over je hele bovenlichaam glijden, om dan in je hals te blijven hangen. Hij zuigt eerst zachtjes, dan steeds harder op je huid. Dat zou zijn sporen gaan nalaten. Ach ja, dat kan je nu even niets schelen.
‘Harder Liam!’ weet je uit te brengen, tussen de kreunen door. Liam lijkt al bijna zijn hoogtepunt te bereiken, en voor jou geldt hetzelfde. Na een laatste stoot zuchten jullie allebei van genot en laten je in het gras vallen.
‘You’re amazing.’ Fluistert Liam hees.
‘You too.’ Antwoord je blozend. Jullie blijven nog even dicht tegen elkaar liggen, maar dan begin je het toch wat koud te krijgen.
‘Let’s go back inside, I’m a bit cold.’ Zeg je.
‘Okay, but first, I have to ask you something.’ Je kijkt hem met een vragende glimlach aan, waardoor hij ook moet lachen. Hij is zo lief.
‘Do you want to go on a real date with me?’ vraagt hij, een beetje nerveus.
‘Of course!’ Antwoord je blij.
Jouw avond kan niet meer stuk.

<3

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen