Je ziet het mooie rode briefje liggen en meteen vlieg je erop af.
‘Go to the lifts en press the button of the one on the right. You’ll find me soon enough ’ Dat staat erop. Je vriendinnen giechelen als je het voorleest en ze zien hoe je een beetje rood wordt. Achja, past bij het briefje denk je maar.
Je steekt het in je zak en gaat op weg. Je drukt op de knop en na en minuut die wel een uur leek te duren, gaan de deuren langzaam open. En daar staat hij. Je vermoeden was juist geweest. Je krijgt meteen vlinders in je buik als je zijn prachtige gezicht ziet. Een brede glimlach verschijnt wanneer hij je ziet.
Zayn knipoogt en wenkt je met zijn vinger.
Net voordat de deuren sluiten, stap je in. De lift begint weer te bewegen, maar Zayn drukt rustig de noodknop in.
‘What are you doing?’ vraag je geschrokken.
‘Just making sure nobody’s going to interrupt us.’ Zegt hij, met alweer een knipoog. Een echte bad-boy, daar hou je wel van. Je krijgt ook een grijns op je gezicht en hij komt dichterbij.
‘I was already hoping I’d see you here. You’re hot, you know that?’ Je bent even sprakeloos, waarvan hij ook meteen gebruik maakt. Zachtjes drukt hij zijn lippen op de jouwe. Je ademt door je neus waardoor je zijn heerlijke geur ruikt en je word een beetje licht in je hoofd. De kus wordt dieper wanneer zijn tong over je lip glijd en jij hem binnenlaat. Zijn handen glijden van je rug naar beneden en stoppen deze keer niet bij je billen. Hij laat ze zakken tot net onder je rokje. Je verslikt je bijna als je zijn handen onder het aansluitende materiaal voelt dringen. Heel even laat je hem los, net lang genoeg om zijn shirt over zijn hoofd te trekken. Hij is echt prachtig.
Je laat je ogen even over zijn lichaam glijden. Een rilling gaat door hem heen als je nagel over zijn ruggengraat streelt. Hij heeft intussen besloten dat hij ook wel wat meer van jou wil zien. Met een hand trekt hij jou truitje uit en gooit het ergens achter hem. Niet veel later volgt ook je rokje. Hij neemt even de tijd om je eens goed te bekijken.
‘Like what you see?’ vraag je een beetje onzeker. Hij knikt met een prachtige scheve grijns op zijn gezicht. Dan komt hij weer dichterbij en jullie gaan verder waar jullie gebleven waren. De vonken vliegen eraf. Zayn kreunt zachtjes wanneer je met de knopen van zijn broek begint te prutsen. Even later vergezelt die de hoop kleren die zich op de grond langzaam aan het vormen is. Zijn handen ontdekken je lichaam uitgebreid en je grijpt van puur genot in zijn haar. Opgewonden als je bent duw je zijn boxer van zijn heupen en bekijkt hem. Hij heeft echter geen zin om nog langer te wachten. Hij tilt je op, drukt je tegen de wand van de lift en komt in je. Dit is zonder twijfel de beste seks ooit! Jullie gehijg en gekreun vullen de lift.
‘Harder Zayn!’roep je uit en hij meteen begint hij ruwer en dieper te stoten. Nu begint ook Zayn hard te kreunen.
‘Fuck babe, you’re tight!’ weet hij uit te brengen, en dat duwt je over het randje. Om een gil van genot te onderdrukken, duw je je tanden in Zayn’s schouder. Niet veel later komt ook Zayn tot zijn hoogtepunt. Jullie hijgen nog even na en net dan begint de lift weer te bewegen.
Zo snel mogelijk trekken jullie allebei jullie kleren aan. Net op tijd trek je je trui over je hoofd, want de deuren gaan open. Jullie stappen uit en negeren de mensen die je vreemd aankijken. Als jullie de hoek om zijn en weer in de hal staan, houdt Zayn je tegen. Hij legt zijn lippen in je nek en zuigt erop.
‘That’s gonna leave a mark.’ Weet je uit te brengen.
‘I know, now everyone can see you’re mine.’ Zegt hij tevreden, dan wordt hij weer serieus. Hij kijkt diep in je ogen, zijn stem klinkt wat hees.
‘I really like you. Wanna go on a proper date sometimes?’ vraagt hij zachtjes. Jij knikt en nog een laatste keer drukt hij zijn lippen op de jouwe. Dan gaan jullie terug naar het restaurant, waar de rest op jullie staat te wachten. Je zegt de jongens gedag en knipoogt nog een keer naar Zayn voor jullie naar buiten stappen. Je laat je hand in je zak glijden en voelt het briefje zitten. Je neemt het uit je zak en bekijkt het nog eens goed.
Dit ging je bewaren, als aandenken aan deze perfecte avond. Deze keer draai je het om en daar zie je een nummer staan. Zayn’s nummer om precies te zijn. Deze nacht is voor jou nog niet voorbij, je hebt heel wat te bespreken met je vriendinnen.

<3

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen