Met een grote glimlach op je gezicht neem je het oranje briefje van de tafel.
‘Wanna meet me again? Come to the corridor on the third floor ’ Zonder nog iets te zeggen ga je op weg. Eenmaal op de derde verdieping zoek je achter elk hoekje, maar er is helemaal niemand.
Opeens zwaait de bezemkast voor je neus open en springt Louis eruit.
Van schrik spring je achteruit en gil je hard, waardoor Louis in een deuk ligt. Gelukkig voor hem zie jij er het grappige wel van in en lacht met hem mee.
‘I knew it was you! Okay no, I didn’t know it, but I hoped so!’ gilde hij, helemaal blij. Jij lachte nog steeds toen hij je armen beetnam en je knuffelde. Dan hoor je in de verte stemmen die dichterbij lijken te komen. Meteen legt Louis een hand over je mond en trekt je de kast in. Jij kan nog steeds je lach niet inhouden. Louis doet snel de deur dicht en om je gelach te laten ophouden drukt hij zijn mond op de jouwe. En guess what, het werkt meteen.
Je hoort vaag mensen voorbijgaan, maar alles waar je nu aan kan denken is Louis, je vermoeden was juist geweest. En daar ben je beslist blij mee.
Zijn handen laat hij meteen onder je shirt glijden en je rilt even onder zijn aanrakingen. Wanneer jullie kus verandert in een tongzoen voel je je knieën week worden. Louis schijnt dit door te hebben, want hij tilt je op en drukt je tegen de wand van de kast. Jij wikkelt snel je benen om zijn middel en woelt met je handen door zijn zachte haar. Al snel vliegen jullie shirts naar de andere kant van de kast. Jouw vingers verkennen zijn borst terwijl hij zijn handen onder je rokje glijden. Dan haalt hij zijn lippen van de jouwe. Even trekken je mondhoeken omlaag, maar die wijzen snel weer naar boven wanneer hij met zijn tanden je beha wegtrekt. Snel ontdoe je hem van zijn riem en even later laat je ook zijn broek verdwijnen. Net wanneer je de inhoud van zijn boxer wil bekijken, trekt hij je slipje naar beneden en laat hij zijn vingers aan het werk gaan. Nu kan je dus echt niet meer helder denken. Hij maakt je gek.
Je probeert geen lawaai te maken, maar een paar kreunen kan je toch niet onderdrukken. Hij trekt jouw mond weer naar de zijne en jullie tongen draaien al snel weer vrolijk rond elkaar. Net wanneer je op het randje bent, trekt hij zijn vingers terug. Een teleurgesteld geluidje komt uit je mond, waardoor hij even grinnikt. Als antwoord duw jij hem met zijn rug tegen de wand en laat je je mond zakken. Eerst geef je hem natte kusjes in een lijn naar beneden. Hoe dichter je bij de rand van zijn boxer komt, hoe zwaarder zijn ademhaling wordt. Je haakt je vingers achter de band en trekt hem langzaam naar beneden.
‘You tease!’ kan Louis nog net uitbrengen. Je laat hem even volledig los, om dan, wanneer hij het niet verwacht, je mond om zijn lid te sluiten. Meteen gromt hij en grijpt hij in je haren. Je likt zachtjes, maar toch hard genoeg en je laat je hand helpen. Wanneer zijn heupen naar voor beginnen te schieten, hou je op en ga je weer recht staan. Jullie verwisselen weer van plaats en Louis drukt je stevig tegen de wand. Hij tilt je een beetje op zodat hij gemakkelijker in je kan komen. Je slaat je armen stevig om zijn nek en smeekt hem om harder te gaan. Na een tijdje voel je de warmte door je lichaam stromen.
‘I’m close Louis.’ Fluister je.
‘Me too.’ Antwoordt hij, en hij begint nog harder te stoten. Je drukt je tanden in zijn schouder wanneer jij je hoogtepunt bereikt en weldra voel je ook hem komen. Terwijl jullie nog staan na te hijgen, trekt Louis je dicht tegen hem aan zodat hij zijn gezicht in je haren kan drukken. Dan hoor je weer stemmen dichterbij komen. Dat is waar ook, dit is een kast! Jullie hadden doodleuk seks tussen de bezems en de schoonmaakspullen!
Louis hoort de stemmen ook dichterbij komen en begint meteen zijn kleren weer aan te trekken. Jij trekt snel je rok en je trui aan en grabbelt de rest van je kleren bijeen. Louis is ook klaar en samen stormen jullie de kast uit, recht voor de ogen van twee verbaasde schoonmakers. Snel rennen jullie de gang door en volg je Louis in de lift. Gelukkig zijn jullie daar alleen. Wanneer de deuren sluiten, barsten jullie weer in lachen uit.
‘That was close, really.’ Louis knikt alleen maar. Hij lijkt over iets na te denken wanneer hij je naar zich toe trekt.
‘Do you wanna go on a proper date with me?’ vraagt hij, vlak voor hij een lief kusje in je nek plaatst.
‘I’d love to.’ Antwoord je met een grote glimlach.

<3

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen