Je loopt meteen naar de tafel en grijpt naar het prachtige roze briefje.
’69, I’ll see you in a couple of minutes ’ een getal? Wat moet je daar nou mee? Nuja, je weet wel dat 69 niet zomaar een getal is, er zit een duidelijke boodschap achter, maar wat bedoelt hij nou?
Verward loop je het restaurant uit, bijna recht tegen een deur aan. De man die uit de kamer komt verontschuldigt zich snel en gaat er weer vandoor. Wacht eens, een kamer! Het is een kamernummer! Natuurlijk!
Wanneer je op weg bent naar de bewuste kamer, moet je denken aan de schrijver van het briefje. Die dus nog onbekend was. Je hebt wel een vermoeden, maar erg zeker ben je toch niet. Je hoopt maar dat híj gaat opendoen, denk je wanneer je aan kamer 69 aanklopt. En ja hoor, wanneer de deur eindelijk opengaat, sta je oog in oog met hem.
Harry Styles. Zijn ogen beginnen te glanzen zodra hij je ziet.
‘I knew it would be you! Only a pretty girl like you can be such a good kisser!’ zei hij lachend terwijl hij je binnentrekt. Eenmaal de deur dicht is, duwt hij je er weer tegenaan.
‘So, what do you wanna do? We have loads of time now.’ Vraagt hij met een knipoog.
‘Well, this roomnumber is 69 for some reason, right?’ knipoog je terug.
‘Cheeky, I like that.’ Zegt hij, terwijl hij zijn lippen over je oor laat glijden, zo je nek in. een rilling loopt langs je ruggengraat. Wanneer hij net op je gevoelige plekje hard zuigt, kan je een kreun niet onderdrukken. Geamuseerd kijkt hij je weer aan.
‘You’re such a flirt!’ Lach je.
‘Let’s take a shower baby.’ Zegt hij met een hese stem. Nog meer rillingen. Hij legt snel zijn handen op je achterste en tilt je zo op.
Terwijl hij je naar de badkamer brengt, kan je de prachtige kamer bewonderen. Wow, de badkamer is zelfs nóg luxueuzer! Hij zet je neer op de plaats naast de wastafels en laat zijn handen over je lichaam glijden. Ookal heb je nog al je kleren aan, toch word je er al behoorlijk opgewonden door. Snel drukt hij zijn lippen op de jouwe en begint met de knoopjes van je blouse open te doen. Gelukkig heb je eraan gedacht een mooi setje aan te trekken. Als hij ook je short heeft uitgetrokken, kijkt hij je even bewonderend aan.
‘Hot, like I said.’ Grinnikt hij. Je voelt dat je begint te blozen en wanneer je in zijn prachtige ogen kijkt, giechel je even. Meteen sla je een beetje beschaamd een hand voor je mond, het was niet echt een gewoonte van jou om te giechelen.
‘So you’re cute as well.’ Grinnikt hij weer. Zonder antwoord te geven spring je van de tafel af en trekt zijn shirt uit.
‘Wow, someone’s eager.’ Plaagt hij. Wanneer je ook zijn broek hebt uitgekregen ga je met een verleidelijke blik in de douche staan. Met zijn ogen op die van jou gericht komt hij erbij en drukt je tegen de achterwand. Hij kust je vol passie en streelt je overal waar mogelijk is. Al snel ligt je beha buiten de douche en even later volgen ook jouw string en zijn boxer. Harry zet de douche aan en de warme stralen vallen als regen op jullie lichamen.
‘Baby, you’re wet.’ Grapt Harry. Je grinnikt even en trekt dan zijn gezicht weer naar het jouwe. Van voorspel heb je nu wel genoeg gehad. Met ogen vol lust tilt Harry je op en komt hij in je. Terwijl hij zachtjes stoot, drukt hij zijn lippen in je hals en zuigt erop. Je kreunen kan je nu niet meer onderdrukken, en hij doet dat ook niet. Harry stoot steeds harder en je voelt dat hij op het randje is, net zoals jij. Net wanneer je denkt dat het niet meer beter kan worden geeft hij een harde stoot en een overweldigend gevoel stroomt door je lichaam. Door jouw spiersamentrekkingen duw je ook Harry over het randje. Gelukkig laat hij je niet los, anders zou je door je knieën gezakt zijn. Maar nee, hij houdt je dicht tegen zich aan gedrukt. Als jullie weer wat bijgekomen zijn, beginnen jullie elkaar te wassen. Het valt je op dat Harry nog niets heeft gezegd.
‘Well Styles, no cheeky comments this time?’ vraag je lachend.
‘You’re just too overwhelming, you make me speechless. That never happened before.’ Zei hij, best serieus voor zijn doen. Je kijkt hem even verbaasd aan en hij drukt een liefdevolle kus op je lippen. Wanneer jullie elkaar ook nog eens afgedroogd hebben, gaan jullie, allebei gewikkeld in een handdoek, op het grote bed liggen.
‘You know, I really like you, we should go out sometimes.’ Zegt hij.
‘Did you, Harry Styles, just ask me out?’ vraag je verbaasd, toch lachend.
‘Yes I did, don’t be so surprised.’ Zegt hij en steekt zijn tong out. Je lacht en zegt even niets meer.
Jullie genieten gewoon allebei voor even van de stilte en van elkaar.

<3

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen